Tehnički kutak > Tehnička pitanja

boja svjecice + stelanje i info o karburatoru

(1/7) > >>

cixs9:
poz ljudi. znam da je tema bila 200 puta ali ipak ste iskusniji i volio bi znati dal sam na pravom putu i jel ovo okej.. imam skuter kymco super 9 i stelao sam karburator, dizna 85, igla ne znam kako ali nema zareza stoga nisam mogao ni dole ni gore, saraf smjese 3 kruga odvrnut. sliku svjecice cu postaviti dole pa procjenite i ako mozete rec sta mislite jel okej ili treba dostelavat. Takoder uskoro planiram staviti kit pa zelim znati koji model karburatora imam, dali 12mm, 15 ili 17. ja sam mjerio izlaz karba di ulazi u prirubnicu i tamo promjer iznosi 17mm pa dali to znaci da je karburator model 17mm? hvala unaprijed

cixs9:
Evo slikica

cixs9:

--- Citat: cixs9 - 29 Studeni, 2020, 20:42:34 ---Evo slikica

--- Kraj citata ---

Corector:
Kymco Super 9 nema mogucnost podesavanja igle, ali kasniji modeli imaju. Serijalu bi trebao ustelati s tim cime raspolazes. Za  veci karburator, odi na Dellorta 17.5mm s obzirom na ogranicen promjer usinog koljena.

Prva slika je cak i dobra, a na drugoj ima jos prostora za smanjivanje kolicine goriva.

cixs9:

--- Citat: Corector - 29 Studeni, 2020, 21:38:32 ---Kymco Super 9 nema mogucnost podesavanja igle, ali kasniji modeli imaju. Serijalu bi trebao ustelati s tim cime raspolazes. Za  veci karburator, odi na Dellorta 17.5mm s obzirom na ogranicen promjer usinog koljena.

Prva slika je cak i dobra, a na drugoj ima jos prostora za smanjivanje kolicine goriva.

--- Kraj citata ---

hvala na odgovoru. znaci netrebam dirati nista nece skodit to malo bogatije smjese?
jos nesto. skuzio sam da je na mom skuteru 17mm karburator. dali je moguce taj karb sa diznom 100 da pokrece kit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju