Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moze neko pojasnit
Aeroxfan:
--- Citat: Deki. - 01 Prosinac, 2020, 22:22:52 ---Okani se toga. Tu se radi generalka svakih 50radnih sati, plus je sve ostalo uništeno od ovjesa kočnica, lančanika itd.
Takvi motori stari 5g. Su groblje
--- Kraj citata ---
Mislis na Supermoto? Ako mislis na njih neznam zasto bi bili losi motori
sole9:
Nisu losi, ali moras shvatit da 60ak ks na jedan cilindar od 450 ccm nemoze trajat zauvijek, to su vec tvornicki dobro nabrijane masine. Na svakih 15 rh moras radit servis ulje i filteri koji nije pre jeftin ako stavljas bolje ulje i filtere. A kad dode vrijeme za generalku to je onda dosta paprena cijena. I svi znaju da su to motori za divljanje i nac neki u jako dobrom stanju je rijetkost.
PchelaUbica:
Uzmes neki ful ful jeftin i ostale pare ostavis za generalku
Aeroxfan:
--- Citat: sole9 - 02 Prosinac, 2020, 17:13:53 ---Nisu losi, ali moras shvatit da 60ak ks na jedan cilindar od 450 ccm nemoze trajat zauvijek, to su vec tvornicki dobro nabrijane masine. Na svakih 15 rh moras radit servis ulje i filteri koji nije pre jeftin ako stavljas bolje ulje i filtere. A kad dode vrijeme za generalku to je onda dosta paprena cijena. I svi znaju da su to motori za divljanje i nac neki u jako dobrom stanju je rijetkost.
--- Kraj citata ---
A znam,prijatelj mi je imao 2t apriliu sx tocio je ulja vise nego goriva,a generalka mu je bila prosjecne cijene.Ja bih najradje uzeo neki supermoto od 250cc,jer mislim da mi je to najbolje za pkcetak,no tesko ih naci :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju