Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moze neko pojasnit
Aeroxfan:
Gledam motore za kupit za par mjeseci i vidim da ih nekolicina nemaju prednje svjetlo i skuzim da su to ovi enduro.Prvo pitanje:Dali oni dolaze bez svjetla ili se mogu ugraditi nekako?Drugo pitanje:Sto zmaci oznake r,x,f poslje naziva motora(npr. Yamaha wr250 F ili yamaha wr250x,kpja je razlika
ivano_007:
Nemam pojma, ali ako nema svjetla možda nije za registraciju motor nego samo za u brdo? Ka off-road đir. Možda.
Aeroxfan:
--- Citat: ivano_007 - 28 Studeni, 2020, 19:03:16 ---Nemam pojma, ali ako nema svjetla možda nije za registraciju motor nego samo za u brdo? Ka off-road đir. Možda.
Da,mislim da se nemogu registrirati takva vozila bez svjetla,a koliko sam skuzio ove oznake su modeli enduro/cross/supermoto od tog npr yamaha wr-a.Nadam se da je to to,ako netko moze potvrditi ili ispraviti :hello:
--- Kraj citata ---
PchelaUbica:
Ako nema svjetla onda je cisti kros motor. I naravno da ga nemos regat ,
A nema ti ovo sa slovima veze. Svaki model ima svoja slova posebno. I svaki proizvodac pise sta hoce. Msm slabo se kuzim da bi svaki model znao ali znam da je npr. Honda CR cvajo. A Crf je 4t
Imas kawasaki KX cvajo. A KXF 4t itd..
Deki.:
Ako ima svjetlo onda je enduro ali se opet nemože registrirat.
Ako ima svu svjetlosnu signalizaciju, žmigavce itd. I nosač tablice onda se vjerovatno može registrirat tj. Mora imat homologaciju. Takvi su primjerci obično najskuplji polovni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju