Ostalo > Motocikli
RSV 1000
matija84m:
Hahaha kazes u race modu.
Pa kako bi drugacije trebal bit. To se tako vozi. Pa nebus se vozil valjda kao da si doma u fotelji :icon_scratch:
v3kac:
Uvijek mi se sviđao taj model Aprilie, cijena je morala biti dobra .
Cestitke, sretno i ne prebrzo.
ivek_sr:
@matija84m
moraš imat respect prema tim stvarćicama, mene je toga i dan danas strah. Ima dana kad jednostavno ostavim ključ i odem na posao autom... možda zato još nisam nikad imao udes :dontknow: .
@vikac
i meni, ovak je išla priča. Ženi sam kupil auto auto (onaj rapid sa slike) i onda je došao na mene red da zamjenim svoju žojkicu. Reko ak se moram taljegat po gradu čuku vremena nek to bude u dobrom autu. I tako kapario ja već dogovorio sve... i onda mi sine. Pa kuda pobogu sad 10K € za auto da se opet vozikam vamo tamo 2 sata. Sa motorom mi treba 14 minuta ;D Najviše me bilo strah njihovog krutog kuplunga ali navikne se čovjek(kad sekundar pusti a mislim da bi mogao iduće sezone kupit ću neki aftermarket koji daje veći tlak). Po gradu 2-3 nema potrebe ni više ni niže.
v3kac:
Pošto vidim da imaš red stripe, remove before flight, ili dolaziš iz branše ili znaš nekoga, plus tu je žena, pa upućuje na nekog razumnog, tješimo se mi oženjeni, ja bi prvo pobacao ove điđi miđi stvari stavio original ručke stvari bi trebale biti bolje.
Ja sam baš nekako uvijek mislio da je taj motor udoban i mekan zato mi ga se nekako htjelo, i da je motor širokog raspona okretaja.
Skoro me strah da ga probam ili da me razočara ili navuče da ga pazarim i sam :icon_biggrin:
matija84m:
Treba imat puno respekta :icon_thumright:
To jednostavno nije za svakoga, a ja sam medu njima. Najgore od svega je kaj povremeno pogledam u oglasnik kaj se nudi i skuzim da si ga mogu priustit samo tako :icon_biggrin:
Tu nastaje onah klik kada gasim oglasnik i predajem se sekundu prije takve ludosti. :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju