Ostalo > Motocikli
RSV 1000
ivek_sr:
Evo kolege forumaši nikako da ja tu stavim slike svoje pile. Kupljena u koroni toliko jeftino da se nije smjelo propustit. 30000km, kpl sve original aprilija rejsing karbon dijelovi. Djeca plaču a umirovljene babe ponovno trče kada se upali (još mi nitko nije oduzeo prednost :laughing7:). Ugl slikice ispod
ljubo46:
Vauu stroj
Koja je godina?
balki:
Brutalko :headbang:
Corector:
Zanimljiv stroj, rado bih ga stisnuo bez respecta, ali po vrucem asfaltu da mi ne pobjegne sad prednji kotac, jel to slucajnost da si ostao fan Aprilie?
ivek_sr:
@ljubo
Motor je 2004. mašina 2006. koliko sam vidio dok sam otvarao poklopac ventila. Izgleda slagan u Italiji kao show bike. Došao u neko vrijeme u Hrvatsku. Kupil sam ga od čiče kao neispravnog, kaj više nije mogao vozit. Bilo je već šerafljenja po njemu ali uglavnom nemar i slaganje kao da je motokultivator a ne motor. Servis odrađen sad pred zimu i sjedi na stolu u garaži čeka iduću sezonu.
@corector
Stari samo Italija. Momenta koliko hoćeš, težak za vozit, od pomagala vozaču nema ništa pa tako ni dobre retrovizore (vidiš otraga samo kada si u race modu). Ali mi ima neki karakter.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju