Jucer sam uzeo runnera za 1500kn, koliko para toliko i muzike. Svjestan sam bio da ce me cekati svasta.
Nije bilo kompresije, na pun gas ga ugusi. Odmah je skinuta masina sa rame da se detaljno pregleda sve. Najebao je semering do variomata. Nazalost, netko je "busio?" stari semering borerom, pa je probusio i blok. Sada ima nekoliko milimetara mesa da semering dihta. U tu rupicu stavljeno malo diht mase.. Posto je to bilo uoceno dok je masina bila dole, mislio sam da sam sredio problem ne skidajuci cilindar i magnet da provjerim drugi semering. Slozio sve nazad, gusi na punom gasu
Nova prirubnica naravno, nova svjecica..
Karb je dellorto 17.5 CD, iglica nekakva full debela u njemu, nema da se suzava prema kraju. Dizna je bila 75, serijski auspuh i trokutasti airbox.
Sa diznom 92 sam ga dobio da ne gusi na punom gasu
Tako da ce sutra biti skidanje magneta da se provjeri semering s druge strane. Blok je dobar i nije puknut.. Ako nije semering sa strane od magneta, nemam pojma sto bi moglo biti..
Sto se tice ostalog, prednja guma stara, zadnja oke. Nisu potrosene. Plastike sve trebaju bojanje, nisu ispucale sto je dobro..