Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: molim pomoc, ukraden skuter  (Posjeta: 3627 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kos7

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG, Hrašće
  • Moj Skuter: Aprilia shiver 750
Odg: molim pomoc, ukraden skuter
« Odgovori #20 : 07 Listopad, 2020, 08:57:39 »
Bata tomi nego kaj haha udara se nikad jace hahaaha

A da ne pricam kakvo je tek sranje kad imas 3 ukradena vozila i svaki mjesec moras na policiju po potvrdu da vozilo nije pronadeno zbog osiguranja i tako vec 2 godine skoro.
Al da nebi mislili da je to samo kod nas tako, znam iz prve ruke da je isto u austriji i njemackoj posto sam imao dosta dopisivanja sa kolegama izvana i  njihovom policijom.

Offline Corector

• Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 07 Listopad, 2020, 09:50:02 »
Ima slucajeva i kada ih vrate dosta brzo, a to ti ide tako da odustanes od ikakvog gonjenja krivca da sve skines sto prije s kurca. To mi je potvrdilo vise vlasnika. A neki od njih se jednostavno smiluju kad cuju pricu i kad se upoznaju o kakvom se delikventu radi pogotovo kad je jedva punoljetan ili pak maloljetan.
Ali postoji nacin gdje necete dobiti svoj skuter nazad kroz duugi ilitiga vjecni period i ostati ce u murji jer morate dokazivati da je to vas skuter, to dobro znaju ovi sto dizu jer postoji jedna caka, i na taj nacin su sebe zastitili, a vas sjebali toliko da mozete gledati svoj skuter iza zice i ulagati nuklearnu, (ne ovu obicnu) energiju za dokazivanje da je to vas skuter. Uglavnom, nevjerojatno je lako biti kriminalac i izigrati sve.

Jedna velika prednost je da vam nece nitko dici Purejeta ni Ditecha. Zasto, hmm bit ce zbog reputacije, valjda zato sto nemaju kurblu. Jednog Ditecha kojeg sam osposobio su pokusali ukrasti, razvalili bravu udarcem i ODGURALI ga nekih 700m dalje gdje ga je vlasnik odmah pronasao u onoj prvoj setnji koju cemo svi napraviti, i nasao ga bacenog na pod.
Za identican slucaj sam cuo od naseg kolege forumasa, ali to mi fakat nece biti jasno zasto bi odbacili Pezo Vivacity.

I za kraj;
- onaj tko vozi BB, ne smije skuter ostavljati niti na sekundu izvan vidnog polja, VXR je takodjer premija.
- onaj tko vozi piaggio taj je dosta izlozen, ali ako je ajnspric onda moze biti mirniji.

Zanimljivost. Svi skuteri koji su ukradeni za koje znam, a dosta ih je bilo, na moje prvo pitanje dal je imao alarm, nije ga imao niti jedan! Bilo je tu i precvikanih podebljih sajli, cak i duplih, ali nitko nije imao alarm.
« Zadnja izmjena: 07 Listopad, 2020, 10:00:31 Corector »
>Od kolijevke do groba, najljepse je vjecno tripersko doba!<

Offline Tomi_ZG

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP
« Odgovori #22 : 07 Listopad, 2020, 16:05:35 »
Eto sve si rekao

Ali mene jedna druga stvar zanima,ko je naivan ko francuska sobarica(jel stvarno postoji takav?) da misli da će mu netko dat 10 000kn ko nagradu jer mu je našao skuter koji upitno vrijedi pola toga i koji će lako moguće nakon svga završit na muriji ili biti potpuno izdemoliran,jel stvarno ljudi misle da će im potpuni anonimac ispoštovat takav nazovimo usmeni dogovor/obećanje odnosno rekla-kazala,pogotovo u vrijeme kad brat brata zajebe za 4 i pol kune,ja bi fino rekao idemo kod javnog bilježnika napravit ovjereni ugovor na kojem piše da je dotični po primitku informacije dužan platit navedeni iznos u roku 24h,a u slučaju da se to ne ispoštuje da je nadležan sud,ko kupoprodajni za auto,sve crno na bijelo,ali nekak mislim da bi na spomen toga onaj ko nudi fiktivnu nagradu brzo odustao od svega

Offline kos7

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG, Hrašće
  • Moj Skuter: Aprilia shiver 750
« Odgovori #23 : 07 Listopad, 2020, 17:54:29 »
Sad da je kradljivac pametan, sam bi se javio i zatrazio nagradu haha