Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (96/105) > >>

aprilija top:

--- Citat: challenbeen - 01 Studeni, 2021, 20:18:34 ---Koji su to ležajevi bili? Nemoj mi reci da je NTN??

--- Kraj citata ---
drugi ne postoje

dario007:
Posrala te losa sreca ili losa serija.BB inace nema problema sa lezajima kao npr Piaggio 50 i ovo je prvi pit da sam cuo i vidio da se to nekome desilo.BB pati od bolje provrtavanja dosjeda lezaja na radilici sa strane variomata,isto kao i kod Piaggia 50,ali se to desi nakon dosta kilometara.Isto tako se zna desiti da pukne krak radilice do variomata,na BB i 50cc masinama.
Privat smo se culi i poslao si mi slike na kojima se vidi da semerinzi nisu dirali lezaje i oni se nisu pregrijali.Provjeri si jos ima li sto da ti je u debalansu na radilici.Variomat,ventilvar,magnet ili sama radilica.Mana su ti oni utisnuti zupcanici mikroremena na radilici od kojeg se prilikom stezanja sve nakosi pa samara sve skupa u debalansu.Uzmi si i taj zupcanik novi ako vidis da je utisnut.

ljubo46:

--- Citat: dario007 - 01 Studeni, 2021, 20:54:59 ---Posrala te losa sreca ili losa serija.BB inace nema problema sa lezajima kao npr Piaggio 50 i ovo je prvi pit da sam cuo i vidio da se to nekome desilo.BB pati od bolje provrtavanja dosjeda lezaja na radilici sa strane variomata,isto kao i kod Piaggia 50,ali se to desi nakon dosta kilometara.Isto tako se zna desiti da pukne krak radilice do variomata,na BB i 50cc masinama.
Privat smo se culi i poslao si mi slike na kojima se vidi da semerinzi nisu dirali lezaje i oni se nisu pregrijali.Provjeri si jos ima li sto da ti je u debalansu na radilici.Variomat,ventilvar,magnet ili sama radilica.Mana su ti oni utisnuti zupcanici mikroremena na radilici od kojeg se prilikom stezanja sve nakosi pa samara sve skupa u debalansu.Uzmi si i taj zupcanik novi ako vidis da je utisnut.

--- Kraj citata ---
Ma radilica je nova i ravna 1000%
Zupcanik mikro remena je nov i pogledo sam ga nista nije utisnuto i dalje je kao nov znaci. ne pretežem maticu radilice kad stezem jer koristim kilo kljuc.
Variomat je kao nov magnet isto. Jedino sta mi baca sumnju je remenica koja ima malo lošije zube ali sve se drzi kad se stegne.
Da je nesto van centra razlupalo bi lezaje sta ne???
A ne da pukne kavez.
Jbt pa znao sam izbijat lezaje nq skuterima cekicem van pa kavez nije puknuo :dontknow:

challenbeen:
Znam 2-3 decka koji su slagali sa NTN ležajem i svima provrtio odmah ili kroz neko kratko

igor.sb:

--- Citat: challenbeen - 02 Studeni, 2021, 08:51:47 ---Znam 2-3 decka koji su slagali sa NTN ležajem i svima provrtio odmah ili kroz neko kratko

--- Kraj citata ---

Jel citas ti, ne postoji drugi lezaj osim ntn za bb

Nema  :dontknow:

Ljubo kolje ubija traje 2x 2 iljade  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju