Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (66/105) > >>

igor.sb:
ljubo slatke muke mucis sa satom

ja bi da mi vise laze, i da mi 150ka ide kao kod nekih i do 130  :toothy12:

na 100 mi pokaze 98gpsa, plafon serijske getribe 109 gps, cuka kaze 112-113, znalo je nekad i max maxova 120 po satu, ocito uz pomoc vjetra, jer nizbrdice ovdje  i nemamo  :laughing7: :laughing7:

koliko ti sad puni sat i gdje je pwk gej edišn?

ljubo46:

--- Citat: igor.sb - 01 Travanj, 2021, 13:57:53 ---ljubo slatke muke mucis sa satom

ja bi da mi vise laze, i da mi 150ka ide kao kod nekih i do 130  :toothy12:

na 100 mi pokaze 98gpsa, plafon serijske getribe 109 gps, cuka kaze 112-113, znalo je nekad i max maxova 120 po satu, ocito uz pomoc vjetra, jer nizbrdice ovdje  i nemamo  :laughing7: :laughing7:

koliko ti sad puni sat i gdje je pwk gej edišn?

--- Kraj citata ---
Ne zelim da mi laze po 20kmh jer je to previse. Uspio sam to sad ovako riješiti.
Sad se vrti za zaljeganjem oko 130 kmh max. Gore je getriba od spa. Pwk prodan dobio sam dobru ponudu. Jbt
Sad je gore mico vm 20 s diznom 90 i malim airboxom.
Kupit cu drugog kad dode neki spuh trkaci

andy:
Otvorim forum nakon hrpu vremena i imam šta vidjeti, tko drugi slaže i kopa po BB-u nego ljubo  :laughing7:  :jerk:
Dobar posao kumić, samo naprijed!!

ljubo46:

--- Citat: andy - 01 Travanj, 2021, 16:31:50 ---Otvorim forum nakon hrpu vremena i imam šta vidjeti, tko drugi slaže i kopa po BB-u nego ljubo  :laughing7:  :jerk:
Dobar posao kumić, samo naprijed!!

--- Kraj citata ---
Hehhe hvala kumic
Sad sam se umislio :headbang:

Dodi i vozi kad stignes
Pa da vidis sta je stroj

ljubo46:
Jer tripovat se mora
Zapicio danas prema Madarskoj granici. Izuzetno sam zadovoljan s gilerom. Udobna lako se vozi  potrošnja 5L.
Na vrh gasa se vozite fino kulturno oko 90kmh gps-a. Ako hocete biti pre brzi onda samo pun gas. Imat ce i motori posla da vas prate. Gume mitas su ko zvaka mekane i jako dobro drze po zavojima. Uglavnom vozit i vozit i pripremat se za velike tripove :headbang: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju