Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 172 AC
BP:
Opaa, opet ste si pilu slozili, neka neka tako treba :) :)
Ne znam kako sam uopce preskocio temu, od kako ne radi tapatalk za forum tlaka mi je uopce listat forum preko moba
Nego, nije da kurim frku al ovo ste vec imali. Daj to nakopajte i nek bude belaja, svi se okolo bruse nešto, auspusi se nabavljaju, rade... morate bit u toku :laughing6: :laughing6: :toothy9:
Zajebancija svakako, drago mi je da se i dalje štuje BB, samo naprijed momci :icon_thumright: :icon_thumright:
ljubo46:
Hvala kolega BP na pohvalama i kritikama :headbang:
Ma uvijek se to stigne nakopat pa da kolje traje i ubiva 2 iljade..do tad treba malo prvo ovako gustat. Pa kad dosadi lako se stigne tjunirat. Potencijala ima za to.
ljubo46:
Kmh sat sam dobio da je tocan onako u skoro kilometar po gpsu. Zanimljivo da sam napravio i dionicu za test prijedenih kilometara. Znaci dionica je duga 14km meni skuter pokaze oko 14km i 100metara auto mi je za istu dionicu pokazao 14.6km. Dok bi prije gilera pokazala i bliz1u 15km.
Uglavnom sve sto trebate je skinut granicnik od cajgera brzinomjera. Pricekajte da se sam spusti. Past ce na od prilike 6-7kmh i tu ce stajati. Zatim izvadite cajger van i stavite ga na npr 3-4kmh da pokazuje. Tada podignite cajger rukom nazad i umetnite granicnik.
Gilera se vozi uglavnom i sve pet :headbang:
matija84m:
Klasicna prevara :icon_thumright:
Ocekival sam takve radove. I dobro je znati da funkcionira
ljubo46:
--- Citat: matija84m - 01 Travanj, 2021, 11:32:34 ---Klasicna prevara :icon_thumright:
Ocekival sam takve radove. I dobro je znati da funkcionira
--- Kraj citata ---
Da nastelan je iz tvornice da radi prevaru
Ovako je to minimalno jer ubiti naspanas oprugu na veci otpor i dobijes tocnost.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju