Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 172 AC
Dragster 50:
Koliko je lakiranje plastika kod tebe, i koja je šema, tvoja boja ili njegova, priprema?
Ferly:
--- Citat: ljubo46 - 22 Siječanj, 2021, 18:16:54 ---
Probao sam ledice upalit dosta dobro svijetli budemo vidjeli po mraku :headbang:
--- Kraj citata ---
Steta sto nisi uzeo s ventilatorom, imao sam takve na runneru, mislim da su to inace za maglenke. Moje su crkle nakon cca 2 mjeseca
Corector:
--- Citat: Ferly - 22 Siječanj, 2021, 22:51:26 ---
Probao sam ledice upalit dosta dobro svijetli budemo vidjeli po mraku :headbang:
--- Kraj citata ---
Steta sto nisi uzeo s ventilatorom, imao sam takve na runneru, mislim da su to inace za maglenke. Moje su crkle nakon cca 2 mjeseca
--- Kraj citata ---
Da to je ta fora. I meni sve pocrkavaju, a one s venticem ili s trakama traju godinama.
ljubo46:
--- Citat: Dragster 50 - 22 Siječanj, 2021, 18:44:42 ---Koliko je lakiranje plastika kod tebe, i koja je šema, tvoja boja ili njegova, priprema?
--- Kraj citata ---
Iskreno koliko ce ispast ne znam, boja je od majstora
Ja sam pripremio sam plastike.
--- Citat: Ferly - 22 Siječanj, 2021, 22:51:26 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
A j#bo ih pas kineski ako tako brzo krepaju :hmh:
mic:
Puno se griju takve ledice i bez neke vrste hlađenja aktivnog ili pasivnog ne izdrže dugo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju