Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (49/105) > >>

mic:
Sve si bliže kraju :icon_thumright:. Baš me zanima završni izgled skutera.

Što je bilo sa satom? Zašto je izgorio?

ljubo46:

--- Citat: mic - 09 Siječanj, 2021, 14:17:55 ---Sve si bliže kraju :icon_thumright:. Baš me zanima završni izgled skutera.

Što je bilo sa satom? Zašto je izgorio?

--- Kraj citata ---
A spojio ga gore i slucajno dotakno masu sa kontaktima od lampica i skurio se ubiti sve radi osim rasvjete

Corector:

--- Citat: dario007 - 05 Siječanj, 2021, 00:27:55 ---Top su ispale ove hrapave,samo je kod Runnera problem sto oce stradati od benzina posto se cesto desi da se prolije benzin po njima.

Samo naprijed,zanima me bas koju kombinaciju boja ces odabrati.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ako ce biti pazljiv s pistoljem, nece mu nikad pasti niti jedna kapljica benzina na plastiku.

Medjutim, ima pistolja na nekim bengama koji sline, e ti ce poprskati bilo sto, pogotovo jos ako vjetar dune.

I postoje oni koji ne prestanu puniti kad dodje gorivo do cepa ha ha.

ljubo46:
Da ima svakakvih pistolja ali nikad nisam ni auto zalio ni nista pokapao pa cu tako i sad malo pripaziti

Nego jel mi pase sat od vxr-a?
On je graviran do 160kmh pa bi mi sjeo ko budali samar? :icon_thumright: :icon_scratch:

ljubo46:
Stigle danas gume Mitas i led zarulje h8 s ebaya. Cak su i brzo dosle cca 3 tjedan
Malo izveo gileru van na voznju i spremio ju nazad u garazu. Plastike lakirer nije jos pobojao :happy3:

Probao sam ledice upalit dosta dobro svijetli budemo vidjeli po mraku :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju