Ostalo > Razne offtopic teme :)

molim pomoc, ukraden skuter

<< < (4/5) > >>

PchelaUbica:
Nego bas bi odmah stavili na njuskalo i to u komadu, profesionalni lopovi

dario007:
Nisam sad siguran tocno sto je bilo sa tim ikradenim skuterom sto Tomi prica,ali znam da je jako jako dugo bio ns muriji,sigurno preko godinu dana.Sad jel to bilo dok je god trajao slucaj ili sta tocno nisam siguran.Uglavnom covjeku su nasli skuter i preko godinu dana nije mogao do njega.

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 06 Listopad, 2020, 23:12:06 ---Nisam sad siguran tocno sto je bilo sa tim ikradenim skuterom sto Tomi prica,ali znam da je jako jako dugo bio ns muriji,sigurno preko godinu dana.Sad jel to bilo dok je god trajao slucaj ili sta tocno nisam siguran.Uglavnom covjeku su nasli skuter i preko godinu dana nije mogao do njega.

--- Kraj citata ---

lako moguće ako je: nekoga ubio sa njime, počinio pljačku, prijevoz droge, počinio niz drugih kaznenih djela, pa je skuter u "posjedu" policije, dok god traje sudska presuda. To je sasvim normalno.

kos7:
Tomi ima pravo ovdje, skuter ce bar godinu dana biti u zici kod mupa. Nemora se nikakvo dodatno kazneno djelo napraviti sa tim skuterom da tamo stoji, a to znam iz iskustva( preko 30 slucaja krade vozila, samo ove godine)
I tocno je da to traje dok se god ne donese pravomocna presuda protiv pocinitelja krade vozila.

Tomi_ZG:
O bato pa ti si živ  ;D

Točno to,ekipa je naivna pa misli da će murija ako ga i nađu reć - evo izvolite skuter,e nejde to tak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju