Ostalo > Razne offtopic teme :)
molim pomoc, ukraden skuter
challenbeen:
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Listopad, 2020, 22:01:26 ---Ne znam jel ovo samo meni blesavo :dontknow:,dat nekome 10 hiljada kuna da nađe skuter koji da i nađe će bit pobrušen broj šasije i murija će ga zaplijenit pa bu vlasnik i bez para i bez skutera,tak da bolje zadržat tih 10 hiljada,jer skuter realno vrijedi 5
I ne držat skuter ispred zgrada(mislim za stalno),jer će nestat kad tad
--- Kraj citata ---
Postoji nešto što se zove sentimentalna vrijednost. Ona ima neprocjenjivu vrijednost. :glasses2:
Tomi_ZG:
Kužim ja to,ali zbog ega spušit još duplo para nego zamorče vrijedi i ne dobit nikaj s time,suludo po meni(da se razumijemo i ja bi rado ćebovao smrada kradljivca)
challenbeen:
Zato jer želim baš taj skuter, sa tom ramom, tim plastikama i tom mašinom... niti jedan drugi... jer je to ljubav prema njemu, jer mi ga je netko poklonio, dao, moj prvi skuter, moje prvo tjuniranje, a pogotovo da mi je majka/tata kupili zato što.... pa nema tih para stari moj :) nema...
Tomi_ZG:
Ma možeš ti to htjeti ali velim ti džaba ti to sve kad ti ga murija zaplijeni i onda stoji godinama u stanici,i kaj onda imaš od toga? Znam za takve slučajeve
challenbeen:
Zašto bi ga zapljenili? :icon_biggrin:
nemoj mišati slučaj sa slučajem, ja ti definiram što je sentimentalna vrijednost, a ne imam para ovo ono.. :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju