Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pocetak malog projekta kao pocetnik :)

<< < (10/12) > >>

matija84m:
Cek cek ovo je sada oslo malo u krivom smjeru :dontknow:
Koliko kosta da se ocarini i uveze taj skuter u BiH? Jel to neko provjeril?

gavranpero:
To ne znam. :dontknow: Svakako bi bilo najbolje uraditi to, prije ulaganja, već napisano par postova prije.

PchelaUbica:
j#bo vas lebac . Pa neces upisat papiri u google i mislit da ce izac papiri.
Odes ovako lijepo na oglas. I ides jedan po jedan koji ima ramu za prodat. A ima ih pun k.. samo problem je sto nema puno tih aprilia s pia masinom da uzmes njegovu ramu s papirima. Mozda ako imas srece
https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=Sr+50+dijelovi

challenbeen:

--- Citat: PchelaUbica - 26 Rujan, 2020, 13:58:53 ---j#bo vas lebac . Pa neces upisat papiri u google i mislit da ce izac papiri.
Odes ovako lijepo na oglas. I ides jedan po jedan koji ima ramu za prodat. A ima ih pun k.. samo problem je sto nema puno tih aprilia s pia masinom da uzmes njegovu ramu s papirima. Mozda ako imas srece
https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=Sr+50+dijelovi

--- Kraj citata ---

Hvala, preduhitrio si me  :icon_biggrin:

srunner221:

--- Citat: challenbeen - 26 Rujan, 2020, 12:05:03 ---
--- Citat: gavranpero - 26 Rujan, 2020, 12:01:34 ---
--- Citat: challenbeen - 26 Rujan, 2020, 10:39:23 ---
--- Citat: robyakarider - 26 Rujan, 2020, 10:37:35 ---a da sredis papire prije nego pocnes bacati pare u njega?

--- Kraj citata ---

ovo je i moja preporuka.
Može te koštati živaca i psihe jako puno :))) pogledaj dali je isplativije nać ramu sa papirima pa samo sve prebaciš na nju  ;D

--- Kraj citata ---
Papiri koštaju koliko pola skutera, ako ih nadje uopšte. Barem u BIH.

--- Kraj citata ---

šta pričaš ti?
pa u Hrvatskoj je rama (šasija) sa papirima od 200 do 700 kn, eventualno za SP180 se zna potegnuti do 1000 kn... nema šanse da je u BiH skuplje nego u HR!

--- Kraj citata ---

A o cem ti pricas? Daj molim te otvori njuskalo pa malo listaj koliko kostaju rame... trenutno aktivno sto znam 2x za novog runnera po 2200kn.... sp180 5500... stari runneri cca 100e... tako da volio bi vidjet te rame za 200kn uredni papiri...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju