Ostalo > Razne offtopic teme :)
Nemogucnost upisivanja spuha u prometnu
balki:
Dajmi broj od Joze;-) :headbang:
dario007:
Kad se budu upisivali aftermarket koferi koji je giga u supi slagao,onda budem ja upisao auspuh koji je napravljen da na klik ide na skuter.
TomoRI:
@Tomi_ZG
Ja sam to isto išao napraviti za akrapović na motoru. Kod mene je stavljen akrapović s zx10r-a 2009 godine. Ja sam imao homologaciju za 2005 i 2009, prebacio sam sve kompletno uključujući da sam zamjenio i barcode-ove. Problem je šta kako god okreneš njemu očita točnu homologaciju koja se ne poklapa s tvojom. Jedino šta se još može napraviti a prolazi je da se odnitna originalna šelna i zamjeni s drugom koja ima odgovarajuće brojeve. Jednostavnije mi je bilo staviti originalni nego se zajebavati s time tako da sam i ovu godinu ilegalan što se tiče auspuha. Dobio sam odgovor od CVH V. Gorica da je homologacija neodgovarajuća i da imam 30 dana da dostavim valjani dokument ili se poništava. :toothy12:
Tomi_ZG:
Jebiga skužili su te,neke znam da nisu jer su imali sreće,ali vidiš samo su ti rekli da dostaviš ispravno,nisu došli Udbaši po tebe :laughing7:
TomoRI:
Prošle godine se to nije provjeravalo, barem ne kod nas. Donesao bi homologaciju, poslikao bi se auspuh, broj auspuha i brojevi atesta, i to sve skupa s skenom homologacije je bilo dovoljno da ti se upiše auspuh i udari pečat.
Još uvijek ga imam negdje doma, žao mi je baciti koliko sam se potrudio :toothy11: I da, još nitko nije bio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju