Ostalo > Razne offtopic teme :)

Nemogucnost upisivanja spuha u prometnu

<< < (3/4) > >>

igor.sb:
ni sam ne znam  :toothy12: :toothy12:

zx mi jedino google bacio za rally, mozda se kriju negdje i ostala LV braća, kad imas sifru sve je lako  :icon_thumright:

https://leovince.de/downloads/ABE/

Corector:
Svaka cast Igore, tko ce drugi izbunariti neso takvo! A htio bih dodati da su u Leovinceu izuzetno azurni kada im posaljete mail i navedete kod auspuha te model skutera koji posjedujete, zacas vam posalju na mail homologaciju i fino to legalizirate.

zemo323:
Slično me dočekalo nedavno na tehničkom pregledu, lik je guglao sliku jetforce-a i, pazi, skužio je da nije original auspuh  :laughing7:
Pa sam se vratio kući po auspuh sa speedfight-a 3 koji je prošao pod original.
Prošlih godina je auspuh prolazio bez ikakvih problema, sad su očito postrožili.

Pitao lika kako mogu to upisat u prometnu lik me otpilio filozofijom kako je to nemoguće, kompliciran proces itd. Reko čekaj da budem imao viška vremena, upisat ćemo ga

ive_91:
Isto i mene ceka sad, razmisljam uzet yasuni r i upisat da je sve 1/1

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Rujan, 2020, 16:34:24 ---
--- Citat: igor.sb - 21 Rujan, 2020, 15:00:53 ---tamo di pise sr ti stavi rally i isprintaj
APP

--- Kraj citata ---

To mu dodje krivotvorenje, sto nije prekrsaj nego krivicno djelo. Ja nebi.  Prolazilo je jos prosle godine, ali ove se redaju slucajevi gdje je zvana policija u takvim situacijama

--- Kraj citata ---
Znaš iz prve ruke to za miliciju,daj malo detalja

Ali i nije to baš tak,nema šanse da to spada u krivično djelo jer homologacija od usranog auspuha nemre u istu rečenicu sa krivotvorenjem službenih dokumenata,taj komad posranog papira sa slovom E nije ni osobna,ni putovnica,ni novac i nema šanse da bi mi to netko pokušao progurat pod isto

Ja ak ću ikad upisivat spuh idem s krivotvorinom "prekucanom" u paintu,zato kaj službeno imam spuh za PJ,a papir je prerađen od homologacije spuha od peže  :laughing11:

A i gledaj to ovak,ja sam spuh kupio od Joze sa njuškala,ne poznam Jozu samo sam ga jednom vidio prilikom prodaje,Jozo je imao masku jer se boji korone pa mu ne poznam facu,Jozo mi je uz spuh poklonio papir homologaciju u koju se ja ne razumijem - AMEN, tu sva priča makar i s milicijom prestaje odnosno mogu se slikat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju