Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Par pitanja o Kymco Downtown 300i

<< < (6/6)

Wragg:
Baterija jucer bila na punjacu i kaze punjac da je napunjena. Jutros iz prve upalio i onda kad sam kasnije krenuo da opet upalim samo vrti i ne sastavlja. Nakon 5-6 pokusaja upali i ide bez problema, mirno radi i onda ga ugasim i opet ista prica. Nista mi vise nije jasno sad. Do štendera nije jer cujem da upali pumpu kad ga sklopim, ali sam preventivno sve naspricao kontakt sprejem. Killswitch isto tako. Jesam li mogao sta zeznuti pri sklapanju pogona tj. variomata pa da sada zeza sa paljenjem? Predpostavljam da ne, ali evo da i to iskljucim.

Wragg:
Da javim samo kako sam rjesio: baterija bila unutra 8Ah. Ubacio 12Ah jedva nekako unutra jer sam mislio da 3mm razlike u visini nece praviti problem i sada pali ko mina na zub. Sad ce biti problem izvaditi bateriju vani ako budem morao raditi iza lezista baterije, ali sutra cu razrezati leziste sa obje strane da se moze rasiriti po potrebi i izvaditi baterija vani.

Deki.:
Pogledo u manualu oznaka akkua YT 12A-BS
Dimenzije duljina 15cm
Širina 8.5cm
Visina 10.5cm
Žice se kopčaju s prednje strane akkua

Wragg:
Da, i ja sam uzeo slican akku:15x8.5x11. Mislio sam da tih par milimetara nece praviti problem ali eto pravi. Moram skontati kako ga sad izvuci vani :D

Edit: Maloprije otisao kuci s posla na pauzu i naravno odmah u garazu. Uz malo cimanja lijevo-desno izisao bez problema vani. Poslan nazad a narucen drugi ispravnih dimenzija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju