Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Bumbarom u Bašku 11.09.2020.
mic:
--- Citat: Corector - 13 Rujan, 2020, 12:58:19 ---Pa u principu Malossi i Polini isporucuju mast za rolice, i kako sam ostao bez toga, probao sam s nekim drugim i jisam bio zadovoljan. Recimo da nisam osjetio neke benfite i nisu bile temperaturno postojane, zacas bi izletjele iz variomata.
I onda sam probao i nanjusio neku Shellovu mast, moram vidjet tocno koji model, koja se suoer drzi i to saltanje variomata je perverzija, jer imam snimljene primjete gdje su se skuteri vukli ko mrtvaci u ruocagaka i samo sam namazao rolice i masina je zivnula extremno, dakle promjena je 1000% nabolje.glede mazanja, uzmes u prste minimalno tanki sloj masti i tako namazes najmanje moguce sto mozes ostvariti da se stvori uktra tanki vlfilm. Takodjer, namazes i rubove rolica da budu sa svih strana jer sve to klizi i ostvaruje kontakt u variomatu. I trrba namazati vodilice variomata.
--- Kraj citata ---
E to me zanimalo jer sam vidio te malossi i polini masti u prodaji ali ih nikada nisam imao pa sam se služio nekom valvoline maščobom na način kojeg si naveo (tanki sloj po rolicama i kanalima) i bilo je okej iako se primjeti da izleti iz variomata pri temperaturi.
Ako budeš u prilici možeš li staviti sliku te Shellove masti s kojom se služiš?
I izvini suhy na spammu, znam da nije baš vezano za temu.
Zacvikani:
.
Corector:
Sam si zapoceo temu o performansama. Velis sve super divno i krasno, a realno kad ljudi odu imaju rupcage uz brdo, tako da je ovo veoma bitan detaljjcic, jer bolje imati slabu a ustelanu masinu, nego jaku koja upadne u rupcagu, sto je frustrirajuce.
challenbeen:
Ja bi s samo umješao da si mi dao volju sad da se zaletim do Krka jednog dana...ionako se most više ne plaća, a trajekt mi je samo 39 kn jedan smjer pa to sve sad mogu prožvakat :icon_biggrin:
Možda i snimim vlog haha
Corector:
Snimi vlog, to je lijep trip i jedan od posebnijih zbog svoje raznolikosti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju