Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Bumbarom u Bašku 11.09.2020.

<< < (3/5) > >>

Zacvikani:
.

matija84m:
E kad ste vec kod stupnjeva variomata i remena. Kaj nebi trebali kutevi variomata bit isti kao kutevi zadnje polutke?
Inace bi se opet remen ubrzano trosil?
Ili taj kut i nije tolko bitan?

Corector:
Istina da se variomat vise haba i radi kod AC prijenosa. I vece su sanse da ce upasti u rupu kod LC masine. Ali, otkako sam poceo podmazivati rolice, variomat savrseno salta s produzenim getribama. Jer bitno je da uvijek na.odaziv gasa okretaji naglo.skoce i zakucaju se u sredistu powerbanda, sve ostalo je nebitno.

mic:

--- Citat: --- Ali, otkako sam poceo podmazivati rolice, variomat savrseno salta s produzenim getribama.
--- Kraj citata ---

S čim podmazivas rolice? Mast grafitna, litijska? Ili nešto treće?

Corector:
Pa u principu Malossi i Polini isporucuju mast za rolice, i kako sam ostao bez toga, probao sam s nekim drugim i jisam bio zadovoljan. Recimo da nisam osjetio neke benfite i nisu bile temperaturno postojane, zacas bi izletjele iz variomata.

I onda sam probao i nanjusio neku Shellovu mast, moram vidjet tocno koji model, koja se suoer drzi i to saltanje variomata je perverzija, jer imam snimljene primjete gdje su se skuteri vukli ko mrtvaci u ruocagaka i samo sam namazao rolice i masina je zivnula extremno, dakle promjena je 1000% nabolje.glede mazanja, uzmes u prste minimalno tanki sloj masti i tako namazes najmanje moguce sto mozes ostvariti da se stvori uktra tanki vlfilm. Takodjer, namazes i rubove rolica da budu sa svih strana jer sve to klizi i ostvaruje kontakt u variomatu. I trrba namazati vodilice variomata.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju