Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 250

<< < (2/3) > >>

Budy_94:
Iskreno strah me bilo radi povoljne cijene da nije kakav mačak u vreći ali zasad sluša odlično, nema greške  :dontknow:

Hvala na preporuci za variomat, pogledat ću polini. Ako ga nađem, kupim pa javim nakon ugradnje
dojmove i razliku u odnosu na serijski. Što se tiče vožnje većinom je otvorena cesta, jako malo se vozi u gradu.

Ako potrošnja malo poraste nije problem jer sada nije visoka.
Troši otprilike 3 - 3.5 litara ako se normalno vozi umjerenim tempom
Kad se stiska i kad se dosta vozi pun gas troši oko 4.5 litre

challenbeen:
kad smo išli po skuter u ŠI, kad sam upoznao gazdu, bilo sam tolikoooo zgrožen sa mislima da je skuter u jako jako lošem stanju, da sam mu posli tehničkog u Vodicama oteo i vozio xmaxa do Biograda da mu ocijenim ispravnost i pouzdanost pošto sam imao više iskustava sa maxi skuterima nego buddy.

Stvarno se mašina pokazala super, ubrzanje je bilo poprilično dobro za 250cc... jedino je bilo klapalo u auspuhu koje je buddy riješio kroz par dana dok nije otkrio koji šaraf treba stegnuti (strašio sam ga da su ispušni ventili)

Oprao sam ga u Biogradskoj automatskoj praoni, i baš sam mu ga sa guštom oprao, a njemu ostavio da ga briše i licka. Na kraju ga nisam mogao gledati pa sam mu kupio veliki cockpit sprej kojeg je lik CIJELOG POTROŠIO hahahahahaha... kad smo stigli kod njega kući, odmah je pala vožnjica sa Skipperom pa smo se malo i zamijenili i stvarno je žilav skuter napram Skippera.

Uspoređujući ga sa mojim novim xmax300, ako imate xmax250 u dobrom ili super stanju, ne isplati se kupovat novog. nema šanse. staviti variomat i pazit na ulje. ja bi umjesto polini uložio u j-costu

Super skuterić. Sad bezbrižno može nabaviti 2t da ima gdje trošit pare jer na ovome teško da će potrošit osim zamjene preloših guma, pakni na disk kočnicama i ulja u getribi te ulja u mašini... hahaha

Editt: pravopisne greške

challenbeen:
Daj mu preporučite gume koje da naruči, moram ga natjerat jer će sa ovim plastičnim vozit po zimi pa će se izvalit sa xmaxom pa će plakattt  :help: :help:

balki:
Pirelli Angel :notworthy:

tdj595:

--- Citat: balki - 07 Rujan, 2020, 13:45:41 ---Pirelli Angel :notworthy:

--- Kraj citata ---
+1
Imam ih na beverlyu odlicne su

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju