Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 250

<< < (3/3)

matija84m:

--- Citat: challenbeen - 07 Rujan, 2020, 10:14:53 ---Daj mu preporučite gume koje da naruči, moram ga natjerat jer će sa ovim plastičnim vozit po zimi pa će se izvalit sa xmaxom pa će plakattt  :help: :help:

--- Kraj citata ---

Mrale pa za zimu onda treba zimske :toothy12:

balki:

[/quote]
+1
Imam ih na beverlyu odlicne su
[/quote]

3. godinu sam na Pirelli Diablo gumama ali prema opisu zahtjeva je Angel bolji izbor. Frend na Beva 300 stavio Angela nakon Miselinki na moj nagovor i preporodio se.

Poggiali:
Puno sretnih km kolega  :headbang:

za gume bi preporucio bridgestone koji je konstantno dobar u skuter klasi... ili pirelli.. ja na bevu imam diablo, preporod nakon dunlopa...

Budy_94:
Hvala svima na preporukama za izbor guma :icon_thumright: , biti će Pirelli Angel pošto vidim da Vas najviše preporučuje baš te.

--- Citat: challenbeen - 07 Rujan, 2020, 10:14:53 ---

Daj mu preporučite gume koje da naruči, moram ga natjerat jer će sa ovim plastičnim vozit po zimi pa će se izvalit sa xmaxom pa će plakattt  :help: :help:

--- Kraj citata ---
Hvala frende, zaboravio ja skroz pitati za preporuku guma,a na skuteru trenutno skoro drvene vozim.

--- Citat: Poggiali - 07 Rujan, 2020, 20:39:04 ---Puno sretnih km kolega  :headbang:

za gume bi preporucio bridgestone koji je konstantno dobar u skuter klasi... ili pirelli.. ja na bevu imam diablo, preporod nakon dunlopa...

--- Kraj citata ---

Fala stari, nadam se da će me služiti kao i do sada, a gume će ići Pirelli po preporuci većine  :)

Budy_94:
Iii neki mali update
Sprema se jedan dobar servisić sa OEM dijelovima  :toothy9:
Ako nekoga zanimaju cijene nečega sa slike slobodno pitajte hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju