Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Radilica se ne vrti lagano
Barbamica7:
Stvar je ta da san lamelice promjenia i prije dok su bile serijske lamelice odaziv na gas je bia super i sve a sad ga gusi poslje 30 na sat ... karbonske lamelice san stavia tako da malossi natpis je s vanjske strane .. oba diht masa je grozna.. nije dobra u kontaktu s uljem i benzinom ja mislim .. nadam se da ce dovoljno bit iz vanjske strane spokeva na bloku je stavit... stavia san je dosta i na spojevima dok san slaga masinu ali se omeksa od ulje i benzina ...
mic:
Možda ne bi bilo lose da probaš ovo što sam ti reka. Također valja provjeriti sve spojeve jer ti možda vuce falsi zrak negdje...Mazanjem diht mase po spojevima ovako bezveze iz vana neces puno postići..
Barbamica7:
Cim stavim ruku na usis zraka odma se ugasi motor tako da nebi tribalo vuc falsi zrak .. provat cu sutra zavrnit smjesu . Sad mi je na 2 kruga.. a nadam se da nije neko sranje s ocim curenjem antifriza .....
matija84m:
--- Citat: Barbamica7 - 06 Rujan, 2020, 21:44:30 ---Slozia sve i motor lipo radi ali mi curi antifriz negdi i usisne lamelice karbonske malossi mi ne rade kako treba jer mi gusi motor a sporo se obrtaji spustaju(koda ga koci kad pustin gas).. vodena pumpa je nova s corteco semeringom s fuplom usnom tako da nije to .. stavlja san corteco ht300c diht masu i ne cini mi se dobra... moga bi je stavit po spojevima blokova s vanjske strane pa mozda srestane curit .. a karbonske lamelice cu provat okrenit naopako...
--- Kraj citata ---
Kaj je ovo neki vic ???
Barbamica7:
Kad san napisa lipo radi mislia san na to da ne klapa vise i tiho se cuje samo sta na davanje gasa se pocne gusit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju