Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Radilica se ne vrti lagano
matija84m:
--- Citat: Barbamica7 - 06 Rujan, 2020, 14:23:19 ---I ocu li odvidat vide ili cu ostavit zategnuto ?
--- Kraj citata ---
Blokovi moraju bit zategnuti. Nista to ne diraj vise. Samo kako je receno zagrijat jako i odkocit.
Barbamica7:
Zagrija san ih i udria s jedne i druge strane i sad je lakse dosta .nije ko na videu da se vrti culo vrime ali kad je zaokrenem sa strane variomata napravi puni krug .. jeli to ok ili treba kad se zavrne ra luduje ko na videu hahaha ?
aragonY:
Ok je, ovo na videu je bez semeringa pa se zato ovako lagano vrti.
Barbamica7:
Slozia sve i motor lipo radi ali mi curi antifriz negdi i usisne lamelice karbonske malossi mi ne rade kako treba jer mi gusi motor a sporo se obrtaji spustaju(koda ga koci kad pustin gas).. vodena pumpa je nova s corteco semeringom s fuplom usnom tako da nije to .. stavlja san corteco ht300c diht masu i ne cini mi se dobra... moga bi je stavit po spojevima blokova s vanjske strane pa mozda srestane curit .. a karbonske lamelice cu provat okrenit naopako...
mic:
Ako ti sporo spušta okretaje može biti da ti je siromašna ler smjesa... Probaj si postelati malo karb tj zavidati malo vidu za stelanje smjese i provjeri da ti se sajla lipo vraca... Lamelice ne bi trebale uzrokovati takve simptome.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju