Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (19/172) > >>

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 14 Rujan, 2020, 13:59:22 ---Ma koje god imas najvise, ja si sa kistom premazem... inace probao sam ga duplicolor bezbojnim, i peko sam ga prije montaze, i grijao, i svejedno kad ga protjeram popuca na grani...

ja kljesta nebi ostavio tako otvorena dugo da stoje, posto to ulje od kocnica navlaci vodu i moze bit da ce oksidirat iznutra ako stoji duze... ili nitrom isperi i ispusi kompresorom ili sto prije spajaj...

--- Kraj citata ---

maslinovo, suncekrotovo, palmino, ili npr Yamablue 10w40, Dvotaktol? de reci koje ulje haha

Dobrooo... idem ga oprat nitrom, jer sam ga utopio u dimmeru hahah ... uff zaboravio na to

matija84m:
Kakve si to kupil disk plocice?

challenbeen:

--- Citat: matija84m - 14 Rujan, 2020, 14:07:39 ---Kakve si to kupil disk plocice?

--- Kraj citata ---

zadnje orginal pia, prednje Ferodo

challenbeen:
Koje je ulje najbolje, te koliko ulja ide po sistemu?

-> update, ide DOT 4 ulje, a za sad sam našao jedino korisno i da nije preko 300 kn litra ovo brembo: https://www.autokreso.hr/autodijelovi/Bez%20kategorije/brembo-kociona-tekucina-dot-4-1-lit-10139642/

Poggiali:

--- Citat: challenbeen - 14 Rujan, 2020, 14:01:08 ---
--- Citat: Poggiali - 14 Rujan, 2020, 13:59:22 ---Ma koje god imas najvise, ja si sa kistom premazem... inace probao sam ga duplicolor bezbojnim, i peko sam ga prije montaze, i grijao, i svejedno kad ga protjeram popuca na grani...

ja kljesta nebi ostavio tako otvorena dugo da stoje, posto to ulje od kocnica navlaci vodu i moze bit da ce oksidirat iznutra ako stoji duze... ili nitrom isperi i ispusi kompresorom ili sto prije spajaj...

--- Kraj citata ---

maslinovo, suncekrotovo, palmino, ili npr Yamablue 10w40, Dvotaktol? de reci koje ulje haha

Dobrooo... idem ga oprat nitrom, jer sam ga utopio u dimmeru hahah ... uff zaboravio na to

--- Kraj citata ---

ma kad ni sam ne znam 100% znalo je bit polusint od auta... masinsko, a znalo je bit i 2t... ako nadjes info koje najteze sagori, to stavi xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju