Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (18/172) > >>

challenbeen:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Rujan, 2020, 17:48:11 ---Mjesavina 50/50 destilirane vode i bijelog octa, pa ostavit, promuckat itd, kad je vec kiler skinut..... Moze se tako i upalit mashina ako je kiler spojen, ali ne tjerat do kuhanja nego samo do radne temp...... Poslije isprat destiliranom vodom, opet do radne temperature, nakon koje stavit anttifriz i vozi.

--- Kraj citata ---

hvala na tips, možda sutra napravim to, u planu mi je da bude što čistije da bude bolja protočnost :notworthy:

challenbeen:

Stigla prinova  ;D ;D

Poggiali:
op op, jos jedna yasna na forumu  :toothy9:

nemoj zaboravit prebrisat uljem, kad popuca lak dolje na grani...

challenbeen:
Odmah sam dobio volju za čišćenjem i štelanjem za dalje, pa sam, evo, malo sam se iz-šprica uljem kad sam stisao cilindar haha  :dontknow: :glasses2:

Sad sam siguran da ulja više u sistemu nema hahah ... ne znam da li bih odmah ovako spajao ili tek poslije kako budem montrao...?

--- Citat: Poggiali - 14 Rujan, 2020, 13:31:38 ---op op, jos jedna yasna na forumu  :toothy9:

nemoj zaboravit prebrisat uljem, kad popuca lak dolje na grani...

--- Kraj citata ---

sa kojim uljem točno? to sam gledao kod tebe ali nisam ni mislio da cu ga tad naručiti

Poggiali:
Ma koje god imas najvise, ja si sa kistom premazem... inace probao sam ga duplicolor bezbojnim, i peko sam ga prije montaze, i grijao, i svejedno kad ga protjeram popuca na grani...

ja kljesta nebi ostavio tako otvorena dugo da stoje, posto to ulje od kocnica navlaci vodu i moze bit da ce oksidirat iznutra ako stoji duze... ili nitrom isperi i ispusi kompresorom ili sto prije spajaj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju