Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (169/172) > >>

challenbeen:
Dobio sam tips, da cijene moto guma ovo ljeto idu u vis sa cijenama i to po 30%... mislim da buddy_94 možr potvrditi jer je mijenjao i on danas prednju gumu na xmaxu

challenbeen:
Danas zalutao sa Passatom u Zadar, pa sam nataknuo novu oversize gumu, naravno iz redova Mitas... Odmah sam ga upicanio koliko sam mogao i imao vremena. Moram priznati da je nešto tromiji u startu, također i u ubrzanju ali postignute su nove kozmičke brzine sa njime!!!

Auspuh sam dotjerao i podmazao specijalnim uljem, znači prestao je hrđat od kad ga njime mažem, oprao sam blokove do kola, podmazao disk pločice, namontirao sve, testirao skuter i ja sam zadovoljan. Prije sam nizbrijeg išao 110 GPS, sada idem po ravnome 109 gps oo dadaaa!! Vidite trenutno stanje kilometara, prošao sam više od 1.700 kilometara od 07.01.2021 sa njime do danas. Pogotovo sada u Black and Blue boji, jako jako mi je dopadljiv.

giannelli:
Podrzavam, ovaj swap felge nazad!

Radio sam isto na SR50R, skupa sa klijestima od NRG Power.

aragonY:
Specijalno ulje za spuh? Ne ujedamo, progovori  ;D

challenbeen:
Da, da specijalka ulje.. podmazuje čak i ispaljene hitce  :toothy3:

Nego, jutros pičio do Novalje na posla i doslovno 2 km pred poslom ispadne mi sa karba vakum crijevo, usro sam se živ... gledam što se guši, što ovo što ono... kad ga parkiram na bočnu nogaru, vidim da crijevo ispalo i da se cijeli zasrao sa benzinom i uljem, nabijem nazad crijevo, vergla mi ravno 2 sekunde i kresne. Došo do posla, i tako nazad popodne bez da sam ga taknio tih 38 kilometara haha.

Malo prije ga prao avasolom cs, i dodatno ga ulickao, jbg, zaslužio skuter.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju