Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
matija84m:
Hahahah pa ne tako jako grijat.
Ako bas nejde budes ju obrusil, svejedno ide na farbanje sve
challenbeen:
--- Citat: matija84m - 11 Rujan, 2020, 17:42:28 ---Hahahah pa ne tako jako grijat.
Ako bas nejde budes ju obrusil, svejedno ide na farbanje sve
--- Kraj citata ---
probacu grijati sutra, ako nađem vremena, ako ne... nešto ću izmislit... potrudit ću se ovaj puta :glasses9:
challenbeen:
Struja oprana, koliko sam mogao, WD i AVASOL C na špuzvicu pa prebrisao prašinu, naime, čini mi se kao da je izolir traka po njoj, jel tako dolazi u orginali ili je to netko pokušao zaštititi? Sumljam da je itko raskopavao struju prije mene... :dontknow:
Kočioni sistem je rastavljen i izbačeno je ulje, te sam ovako pustio nazad jer ne mogu ili ne znam rastaviti čeljust da očistim i zamjenim pakne... morat ću se malo više potruditi ili odnijeti nekome na reparaciju kompletnu ... :binkybaby: :frajer:
Čak je došlo do toga da san anlaser rastavio i očistio .. hahaha.. čime samo da namažem onaj centralni dio da lijepo klizi unutar kućišta na svome ležištu?
Možda bi bilo dobro i četkice promjeniti, ali ono, trenutno me strah više išta dalje od ovog dirati...
matija84m:
Ma dobre su cetkice jos. Ne zamaraj se sa time.
Koji dio na celjusti nemozes rastavit?
aragonY:
Celjusti su iz dva dijela, nema tu mudrolije. Jedino su sarafi krvnicki stegnuti pa moras dobro uporiste imati za odvrnuti ih..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju