Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
matija84m:
Ma kaj nebi odzracil, sve ce to bit dobro :icon_thumright: Samo nek se serafi :headbang:
challenbeen:
malo sam ostao u šoku kad sam skuzio koliko plastika ima, pa ovo je straaaašno!!!!
Ruke me sad bolu, dimmer pošpricat, miniwashem oprat... ubojstvo...
prvi dio sa pranjem gotov, sada ide čarli, spužva iiii udrii miško...
i to će onda biti to... posli toga ide sve na brušenje
challenbeen:
Malo forsiram da što prije završim jer sam zaboravio na planove danas popodne :laughing7: :laughing7:
Ono što sam mislio počet odraditi tek sljedeći mjesec, ja već peti dan od početka projekta krenem prati i slagat i pripremat... užas :headbang:
Zaboravio sam kadu oprat, pa sam naknadno nju oprao mješavinom ovih gore 3 proizvoda i sada kada blista...
No, sada sam pripremio čarlia i spužvicu za zadnje tj drugo pranje svih kompletno plastika da budu čiste ka suza kad krenem brusiti mi sve lijepo bude...
Ako itko prati ovu temu, daj mi recite čime da skinem ove naljepnice od tehničkog? Nešto sam skinio miniwashem, ali ostatak ne ide nikako... :help: :help:
matija84m:
Fenom zagrij i mora ici. Na kraju sa nitro operi ono ljepilo koje je eventualno ostalo na plastiki.
challenbeen:
--- Citat: matija84m - 11 Rujan, 2020, 17:35:55 ---Fenom zagrij i mora ici. Na kraju sa nitro operi ono ljepilo koje je eventualno ostalo na plastiki.
--- Kraj citata ---
kad sam to na malagutiju radio, rastopio sam plastiku a nisam skinio niš hahahah :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju