Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Meni nije upaljač bitan koliko su ovi USB portovi... ima na sebi još voltometar pa mi to paše uz ON/OFF tipku :headbang: sviđa mi se, pa ga možda ujutro raskopam kad se vratim sa posla :icon_thumright:
challenbeen:
Izbušio rupu, montirao, složio, prije provlačenja instalacije sve probao, posložio, testirao, sve radi, sve super, idem složit, lijepo posložim sve i dam na prekidaču kontakt i samo nešto zasmrdi... gledam i ne vjerujem. Stavio sam onaj drugi upaljač iz auta i reklamirao sam ovaj USB; nadam se da će poslat mi drugi komad... strašno sam ljut.. a imao je lijepo voltometar na sebi, očekivao sam preko toga pratiti stanje akumulatora hahah ... katastrofa.
challenbeen:
Od kuda večeras početi..?
Kako sam već napisao, za neku sitnu lovu pazario sam sa Stipom njegov kompletni štek od NRG kojeg je imao prije. Ovo mi je tako dobro došlo, da je čovik većinu stvari imao u odličnom ili boljem stanju napram mojih, pogotovo sitnica koje sam svakako mislio kupovat nove (ili drugdje). Ovako mi je uštedio GRO novaca i čovik ima ispoštovačinu od mene. Danas sam se odmah zaletio do njega, taman sve lijepo stalo u gepek na knap, i kako sam se vratio kući, odmah je krenulo sortiranje onog što mi je najbitnije pa sam to i oprao u Avasolu C i WD40. Kasnije sam oprao antisilikonskim te prošao kokpit sprejom za zaštitu. Odmah sam odradio zamjenu far štop svitla, nove plastike su u bezprijekornom stanju, kao i pozicijski far. Konačno imam sad 99% originalne šarafe na cjelom skuteru. 70% tih šarafa su novi prokromski.
challenbeen:
Tu je naravno i novo sjedalo, trebat će dosta rada na sitnicama, ali plastika je čitava, osim jednog malog napuknuća što mi trenutno ne stvara problem. Sjedalo je od NRG Extreme. Naravno, tu je. i 236524646 puta prefarban prednji blatobran, kojeg sam odlučio danas još pobrusit, i bacit špric kit tako da se u ponedjeljak mogu posli posla imat sa čime igrati... Od ulaganja, ostaje jedino tapecirati i srediti do kraja sjedalo.
challenbeen:
I tako... danas sam prvi puta sa njime od kad je složen, bio van Općine a da nije do Tehničkog u Pagu pa je tako i prvi put prešao most i bio na kopnu. Išao sam ravno do mosta, i naganjao sam se tamo, pun gas tamo, pun nazad. Ja oduševljen, iako bi malo trebalo uštelati karb, smanjiti par brojeva diznu, plus poštelat ostale stvari. Ako ikoga zanima, ovdje su ostale info o vožnji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju