Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
Mali_598:
Ja sam isto razmisljo na tak neku semu svoj tapicirat al neznam jel si proucavo kak materijali stoje sa suncem vodom...
SCANIA R500:
👎.... Ja nebi... :punicemi:
challenbeen:
--- Citat: Mali_598 - 17 Veljača, 2021, 19:49:03 ---Ja sam isto razmisljo na tak neku semu svoj tapicirat al neznam jel si proucavo kak materijali stoje sa suncem vodom...
--- Kraj citata ---
Ovisi sve koji materijal, tko ti radi to i slično. Ja imam jednog tapecera koji odlično sve odradi kad mu daš sjedalo i ništa ne kažeš. Obično tapeciranje od 250 kn. No kad ga nešto moliš ovo ono, nikad al baš nikad ne ispadne dobro.. haha
Tako imam jednog koji radi vrhunski kerefeke, napravi ti i bolje nego što si tražio, al kad ga tražiš da napravi obično sjedalo, nikad ga dobro ne napravi i naplati 400 kn hahaha
challenbeen:
Danas je i ovo stiglo, uskoro ću i ja imati punjač mobitela... Prvo je bilo u planu za prijenosnu bateriju, ali predomislio sam se kad sam vidio što je Dario složio na svoj NRG... :notworthy: morao sam i ja ovo imati... kroz koji dan, ide slaganje ovoga, sada mi se neda skidati plastike, lipše se vozikat haha
Sutra kupim neke dijelove iz Zadra, naš član Stipe dao mi popusta na njegove stare dijelove od NRG kojeg je imao, pa smo lijepo pazarili... Uskoro više fotki, i tko bi reko, da u 5 dana nabavim treće sjedalo hahaha... a prije toga, nebi ga našao ni za lijeka...
Corector:
Dobro je to. Fora.
Ali, meni je strunuo sredisnji kontakt od upaljaca. Vidim ja nesto se odvojila plus zica, reko bas fino, dobro da nije dodirnula ramu pa da vari malo okolo. Kad ono truloooo izljuskalo se... Izgubio volju da kupujem novo kad ce me opet sprcit za godinu i po dana s programiranim recikliranim vijekom. Cekat cu priliku pa iscupat iz nekog auta s otpada ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju