Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
moze 12k video za suskrajb? ili mora ići i Zoom setup sa rode mikrofonima :( kmeeeeeeeeeeee :angry7:
srunner221:
A gle nitko ne kaze da je i tebi to 100% ali sad kad slusam ovaj video i kako si objasnio to je isto bilo i meni, pa sam promjenio iglicasti i bolcnu sve sklopio i opt se culo dok mi rade nije predlozio da skinem i provjerim jel ima lufta na klipu i vidi bilo je a sve je novo bilo... tako da je bilo iglicasti+klip (komplet) i taj sport je bio oko 650kn ako se ne varam...
challenbeen:
Krenio bi i ja sad rastavljat al Boooožiićć jeeee... hihi :toothy9:
dario007:
Mene zanima kako bi ljudsko tijelo reagiralo da mu natovaris vrecu cementa na leđa,zalijepis mu traku preko usta i jedne nosnice i onda ga nateras da trci vise nego su mu mogucnosti?
Eto isto to se desilo i tebi sa skuterom.Imas kila kao dvije lakse osobe,terao si skuter 10km pun gas,a imao si blokadu na ulazu u top.
Nemoj sad voziti,skini prvo prijenos i usis pa vidi oces li sta uspjeti vidjeti.Ako ne morat ce termogrupa dole.
Treba obratiti paznju na sve detalje.Vidis da je i Srunneru promaknulo provjeriti kako se bolcna ponasa u lezistu na klipu,a decko je iskusniji po pitanju serafanja od tebe.
dacerovs:
Stari moj, ti si mast vadio ovoj masini sa blokadom u auspuhu.
Nije ni cudo da je yasuni izgorio, to su bile temperature da si to ne mozes zamislit.
Jos jedno cudo je to da masina jos radi te je jos jako dobro i isao sa blokadom.
Nes je nastradalo, a sad treba skinut to dolje i vidit.
Jbg svaka skola se placa al nije da nisi bio upucen u to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju