Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (97/172) > >>

challenbeen:
Danas je bio dan D. Svašta se radilo a i nabijalo se kilometara. Testiran je opet GPS speed i jednostavno odbija okrenuti brže od 103 km/h. Moram nać neku drugu aplikaciju za iphone ili jednostavno ukrast od nekoga android mobitel i sa starom plaćenom aplikacijom testirati NRG. No, otom potom.

Idemo redom. Prvo sam sredio slab kontakt žmigavaca prednji lijevi. Sad radi.
Zatim sam sređivao retrovizor, nešto sam sfušario na brinu, nije da drži najbolje, ali dovoljno da prođe tehnički. Plan je svakako imati retrovizore da bude 100% legalan na pogled.

Zatim je palo fušarenje posude za antifriz, Dario mi je objasnio kako je Pero domišljato riješio problem sa prelijevanjem posude. Ja sam napravio čisti kopi-pejst od boce sprajta hahaha...

Otpakirao sam i nadolio novi 5A 12V akumulator koji je samo jednom upalio skuter, i zatim se ispraznio u vožnji. Nešto mi šteka. Morat ću ga reklamirati.

Kad sam sve to sredio, krenuo sam sa završnim slaganjem plastika na NRG. Da ne duljim:

challenbeen:
A zatim sam ga izbacio na Sunce da to iphone bolje pofotka:

Za sada je ostalo sljedeće:
Riješiti kurblu (spojiti polumjesec, tj nategnut ga sa žicom) te spojiti nogare i montirati ih.

Corector:
Jedinstvena energija koja se moze ukrasti samo pomocu metode guranja. Ili na old school "ho ruk" kroz bocna vrata kombija u kojem je polozen madrac.
Eh da, tako nekako sam ubacio dihtung cepa cole u crnog Nrga i vjecno je suho godinama. Pozeljno je jos manju rupicu, al vidi, ako ne curi, super.
Istu sam improvizaciju morao i za starog Runnera sloziti jer on ima preljev odmah ispod cepa, i ako dodas malo gasa bez cepa, pospricati ce te jaki mlaz. Tu sam ubacio konusni cep prema dole, i na vrhu cepa probusio rupu. Kasnije sam si nabavio posudu koja ide preljev na drugom mjestu, a jednu sam dao zavariti, tako da preljev prska direktno u dno posude, a ne u cep sto je teski promasaj.

challenbeen:
Curilo je pa sam stavio brtvu  ;D no dobro, izbušit ću sa 1mm svrdlom 3-4 rupice pa ću stavit te umjesto ove jedne veće i uklonit ću brtvu haha...

challenbeen:
Znači mora obavezno imati retrovizore, i odlučio sam onda smisliti nekako da riješim taj problem. Jučer sam već sa šarafima za drvo pokušao nešto sfušarit, ali nije to to. Sad sam sa istim tim šarafom uspio riješiti to na ovaj način... da se sve može jednog dana maknuti  :icon_biggrin: gledao sam malo što ljudi sve rade sa nareznicom i ureznicom i onda mi je samo sinula jedna ideja... i tako sam došao do ovog postupka:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju