Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
srunner221:
Ne moram zamisljat koliko bi isao iz razloga sto znam koliko je iso i sa vecom kilazom, 2 stvar runner je siri motor od nrga te isto tako i tezi, isto tako 2 nije isto kao 1 jer te vjetar ne gada isto. Ali tu opce nije stvar koliko bi isao ili ne isao nego oko rolica, jer prica jaci setup teze rolice nikako ne drzi vodu posto su identicni. I po tome bi bilo da je drevo meni bio jaci od sport pro posto mi je trazio nesto teze rolice. A i na 7% getribi on i dalje ima lufta jer ju nije izgurao do kraja.
dario007:
Nisi procitao sa razumijevanjem.Govorim isti setup,a ne Dr.evo i Sport pro.
Ako ti je lakse predocit serijala sa zx-om i multicem npr.Potpuno isti setupi bolje ce ici i biti jaci onaj koji ima 6.5rolice u usporedbi s onim koji ima 5.7rolice.
Bolja stela karba na ustelanom prijenosu donese 200-300-500rpm vise.
Na taj dio sam mislio,al opet Chalenbeen nije relavantan kad nam je van gabaritni.
Tomi_ZG:
--- Citat: challenbeen - 02 Prosinac, 2020, 17:30:55 ---Pošto imam masovnog iskustva sa sklapanjem AIO sustava hlađenja u svijetu računala, palo mi je sada napamet da složim ovaj sistem bez posude... :icon_tongue: moram razmisliti hahha ..
--- Kraj citata ---
Nisam siguran da ti je to pametno pošto u sistemu naraste tlak u radu,a naraste i nivo u posudi
challenbeen:
Čovik mora sve probati ;D
ali ovaj put ću to preskočiti, ali svakako, palo mi je napamet, i ne smije biti zraka unutra, dobro se mora ozračiti sistem da bi funkcionirao. I definitivno na većem hladnjaku ;D :icon_biggrin: :drunken_smilie:
Tomi_ZG:
--- Citat: challenbeen - 03 Prosinac, 2020, 21:43:33 ---dobro se mora ozračiti sistem
--- Kraj citata ---
A čime bi ga ozračio,stavio bi ga u rendgen? :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju