Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
SCANIA R500:
... Ma necu nista mjenjati.... Orginal je sav... A i kilometri su mi onda drugaciji.... Bolje ta digitalna :dontknow:
challenbeen:
Skineš mehanizam okretaja i KM i prebaciš na novi sat, i ostaje sve u originalnim kilometrima ;D
srunner221:
Ne slazem se s time oko rolica jer se u mom slucaju sa toliko laganim rolicama vrtio taman di mi je i pokazo sa blokadom, motor je uredno dizo prednji kraj i punio 132+ po satu od novog runnera. A on nema nista jaci setup kad mu je razlika samo u radilici
SCANIA R500:
--- Citat: challenbeen - 03 Prosinac, 2020, 09:20:03 ---Skineš mehanizam okretaja i KM i prebaciš na novi sat, i ostaje sve u originalnim kilometrima ;D
--- Kraj citata ---
aha na to nisam dosao.... Budem vidjeo onda ako mi se bude dalo sa tim zezat.... Hvala za info
dario007:
--- Citat: srunner221 - 03 Prosinac, 2020, 12:07:18 ---Ne slazem se s time oko rolica jer se u mom slucaju sa toliko laganim rolicama vrtio taman di mi je i pokazo sa blokadom, motor je uredno dizo prednji kraj i punio 132+ po satu od novog runnera. A on nema nista jaci setup kad mu je razlika samo u radilici
--- Kraj citata ---
Ali je razlika sto si ti imao 7% duzi prijenos od njega,a druga razlika je sto covjek ima 2m i 140kg,pa si zamisli dal bi tvoj Runner toliko isao da takva dva kao ti sjednu na njega?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju