Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
"Kako je srušen https://postimages.org/ onda ću ubaciti fotke preko privitka tu dole :dontknow:"
Inače, evo doradio sam plastike koliko sam mogao, pokitao i pobrusio... sada ih čeka detaljno pranje...
Usput, primjerio sam da mi je 2k ljepilo puklo, te sam onda lijepio 2k epoxi smolom kao sve plastike do sad. nadam se da će držati.
A sad, odoh na Misu, pa kreće pranje plastika :toothy10: :glasses9: :frajer:
challenbeen:
Plastike su detaljno oprane, obrisane i osušene... sad se pitam kad bi mogao baciti špric kit :frajer:
challenbeen:
Danas samo za pripremu špric kita sam se ubio. Prisililo me da montiram što prije LED rasvjetu u štali koju sam već trebao prije riješiti. Pa kad sam sve to posložio, montirao i doveo struju, onda sam morao posložit sve kako ce gdje bit, onda sam sve morao smočiti, prskatu vodu, te sam onda posložio plastike... i šou je krenio... (ne znam jel se vidi dobro na fotki, ali u gornjem kutu se vidi narančasto od farbanja rame i felgi :frajer: :frajer:
challenbeen:
A ovo je ispalo u 45 minuta, uz štelanje šprica, jačina pritiska i slično, pripremu kompresora, miješanje fillera ili špric kita i slično. Odlično sam se zabavio i ovaj puta sam se bolje zaštitio svakako, imao sam čak masku i zaštitno odijelo. Ovo je prvi sloj koji sam ostavio da se suši sljedećih 30 sati. Sutra navečer oko 20:30 bacam sljedeću ruku ... nadam se i završnu :headbang:
Postavke:
- Dizna 1,8, raspršivanje u "I" - 6mm crijevo 10 metara, 6 bara izlaz na kompresoru, omjer miješanja 2:1 fillera
challenbeen:
Popravio (pobrusio) mikro oštećenja, i bacio drugu ruku primera. Ostalo mi je točno 2/5 primera... nevjerovatno. mislio sam da ce sve otić.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju