Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
Corector:
Sto se tice curenja vode kroz cep, jako je bitno da imas minimalnu kolicinu tekucine u posudi, jer ti je cep direktno na udaru kojeg tekucina direktno zapljuskuje. Tada i losiji cepovi drze. Inace tekucinu spustim i ispod minimuma, neka je 5mm u posudi i to je dobro.
challenbeen:
Dobro. Dario m je rekao da držim 1 Litru ravno... tako i držim, sad, ako treba biti još manje... onda ufff... :toothy10:
challenbeen:
U gluho doba noći, popravlja se plastika koja je dobila puknuća od pada kod bivšeg vlasnika
challenbeen:
Jutros:
Maloprije:
Mislim da sam malo učvršćivača stavio, tako da će se do sutra valjda osušit, jer danas sigurno neću moć dalje obraditi... haha.. ne sjećam se da sam ikad ovoliko vremena potrošio na uređivanje plastika. Ali sa guštom.
challenbeen:
Kako sve sredio, krenio završno brusiti plastike i pripremiti za pranje čarlijem... prije špric kita... uz brušenje, detaljni pregled plastika... i naletim na puknuće plastike na sredini ralice.... FU*CK. Brže bolje odgodim pranje, i krenem zalijepit što prije sa što više učvršćivača hahaha ... no opet, da ne pretjeram.. i eto, sad čekam da se osuši, i onda ide detaljno pranje i režentanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju