Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (67/172) > >>

aragonY:
Ma lako se vrati feder. Uz malo prakse to ide brzo :icon_thumright: nađi si video od red shiny na yt kako sklapa taj zupcanik i sve ce ti biti jasno..

Corector:
Hm, morala bi kurbla raditi jer je zub ostao na istom mjestu. Njemu ce dobro doci jedna kap vara.

challenbeen:

--- Citat: aragonY - 30 Listopad, 2020, 00:10:41 ---Ma lako se vrati feder. Uz malo prakse to ide brzo :icon_thumright: nađi si video od red shiny na yt kako sklapa taj zupcanik i sve ce ti biti jasno..

--- Kraj citata ---

hah. Strašno.

--- Citat: Corector - 30 Listopad, 2020, 08:35:25 ---Hm, morala bi kurbla raditi jer je zub ostao na istom mjestu. Njemu ce dobro doci jedna kap vara.

--- Kraj citata ---

pa ne znam, ovaj drugi dio nisam uspio skinut bez kacavide i čekića... i onda se polumjesec počeo normalno okretat. Trenutno tražim novi dekl od karburator verzije, jer je ovo očito purejet tako da ne znam što ću sa ovim, još me i bendix zajebava tako da sad ne znam kako cu upaliti skuter hahahaha...  :glasses9:

challenbeen:
Nisam ga zapostavio, ali forsirao sam rad nove radione za skuteriće, a i morao sam novo deklo nabaviti...
Ovo je kad je bio kupljen:

A ovo je jutros opran Avasol CS i Dimmer 1:2 i kistom:

A ovo je nova radiona gdje će se od danas odvijati daljni radovi:

matija84m:
Inace kad dimerom peres deklo trebalo bi pazit na lezaj primara. Dogodi se da dimer ude u lezaj i pojede mast. Onda lezaj brzo prozuji, mozda i odma.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju