Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Upalio sam ga prije 1 sat, radi ko urica (izgleda da sam ga presipao gorivom te preko čoka ne smijem više paliti) ... no sad mi se desio novi problem... blokirala mi je kurbla na samom deklu... hahahaha ne mogu virovati.. uopće ne mogu stisnut kurblu, i kad skinem, variomat se vrti normalno aaaaa kurbla ni tamo ni vamo... :dontknow: stvarno ne znam od kuda da krenem sa rastavljanjem kurble i mehanizma xd :dontknow:
Corector:
Probaj kurblu pokrenuti bez malog zupcanika u deklu sto pokrece radilicu. Tako ces vidjeti i odmah skuziti gdje je problem.
Koliko si svijecica do sada skurio?
matija84m:
Cok ti netreba skoro nikad. Cak ni kada je extremna hladnoca. Zapravo kod tebe ni nema tako niskih temperatura.
challenbeen:
A sada planiram otic dole opet pa cu nastojati rastaviti to. Ne znam ni kako se skida...
Niti jednu svjećicu. I dalje je u njemu ona prva NKG BR10ES koju sam kupio... Championke su i dalje u šteku ...
A dobro, mislim da mi je negdje netko rekao da bi bilo dobro čokom palit skuter, a sad jbg ne znam ahah .. u mene nema extremnih hladnoća.. a i garanžiran je skuter
challenbeen:
Naciko je zub na polumjesecu ??? aaaaaa pa koje sam ja sreće to je strašno. I još sve razmontiram, izvadim ga van i poleti mi feder negdje. I onda skuzim, kako cu ja to vratiti nazad ako je bio ovako napet hahahaha .... ekstremi u pm. :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju