Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
Tomi_ZG:
Pa nije to bez veze,ne pljuju ljudi iz dosade,u Zagrebu od svih samo jedan čovjek odnosno dva brata znaju s moto gumama da to rade za Oskara bez greške
stipe:
--- Citat: challenbeen - 12 Listopad, 2020, 19:44:47 ---Ne znam što imate protiv njih, čuo sam svašta protiv njih, ali eto...
--- Kraj citata ---
Moje iskustvo sa kupnjom guma za direktorovo auto, htio je iste gume jer su se pokazale super:
"Dobar dan. Trebao bih te i te gume u toj i toj dimenziji (ne sicam se vise tocno)"
On meni: "ne postoje vam te gume u toj dimenziji"
Ja: "kako mislite ne postoje, pa gledam ih upravo na autu"
On opet, drsko: "lipo sam vam rekao - ne postoje te gume sa tom dimenzijom"
Ja mu se nasmijem i kazem hvala, otidjem kod drugog, narucim gume bez problema i sutradan montiram...
To je samo jedan slucaj od mnogih...
challenbeen:
hahaha a bome.. bez komentara, kako sam rekao, svašta sam čuo, ali eto.. ili Zara ili niš što se tiče guma na autu... vulkal je tu proša samo zato jer sam do 450 kn prošao... :headbang:
matija84m:
--- Citat: challenbeen - 12 Listopad, 2020, 19:37:53 ---
--- Citat: matija84m - 12 Listopad, 2020, 19:30:34 ---Ajde super :icon_thumright:
Ide pomalo u hrpu to. Kaj fali masini, mislis da treba prenos ustelat?
--- Kraj citata ---
treba otežat rolice što se tiče prijenosa, ali mislio sam na karb i ler gas i omjer zraka/goriva :glasses2:
--- Kraj citata ---
Ma karb je dobro ustelan. Nemas tu kaj popravit. Provjerit boju svjecice onako usput samo.
A rolice moguce da ce trebat teze.
Ajde bas me zivo zanima kako ce to ic. Trenutno imamo slicni setup samo sam ja jos u razradi :angry9:
challenbeen:
pa matija, danas na testnoj vožnji dok je trokirao nabio sam gas i spucao me na zadnji :glasses9: usrao sam se živ bio.... a još yasna ima blokadu koju nisam stigao skinut hahahhahaahhahahahahhahahh.............
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju