Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: matija84m - 12 Listopad, 2020, 19:30:34 ---Ajde super :icon_thumright:
Ide pomalo u hrpu to. Kaj fali masini, mislis da treba prenos ustelat?
--- Kraj citata ---
treba otežat rolice što se tiče prijenosa, ali mislio sam na karb i ler gas i omjer zraka/goriva :glasses2:
Tomi_ZG:
Dobro napreduješ
Čudi me da mesari u Vulkalu nisu izmasakrirali felgu,vidim nisu balansirali,možda i bolje jer nisu baš sposobni to odradit da valja
challenbeen:
Ne znam što imate protiv njih, čuo sam svašta protiv njih, ali eto... imali su najeftinije gume koje sam želio, a i kao što vidiš po računu, pa su usput i montirali. Inače bi naručio preko Kupi.Gume a montirao kod Slovenke u vulkanizera Zara u ulici Hrvatskog sabora, jer su tamo fenomenalni majstori. Ove sam nadgledao sam, malo je duže trebalo jer su gledali felgu i gledali kako će okrenuti gumu... :dontknow:
nisu oštetili, a balansirati nisu ni tribali jer imam nekakvi osjećaj da ću palit gumu :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin: ;D takooo da..........
I hvala vam svima :headbang:
Bolja fotka:
Tomi_ZG:
Možda su kod tebe bolji majstori,moje iskustvo je da su to retardusi kad su u pitanju skuter/moto gume,to ne govorim bez pokrića jer sam doživio njihovu nesposobnost više puta,bitno da si ti zadovoljan,jedino bi ja to odnio kod ovih boljih majstora da balansiraju
challenbeen:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Listopad, 2020, 19:55:26 ---Možda su kod tebe bolji majstori,moje iskustvo je da su to retardusi kad su u pitanju skuter/moto gume,to ne govorim bez pokrića jer sam doživio njihovu nesposobnost više puta,bitno da si ti zadovoljan,jedino bi ja to odnio kod ovih boljih majstora da balansiraju
--- Kraj citata ---
po ovome što pričaju i nisu baš... nekidam sam gledao objavu na facebooku, to kako su ih pljuvali to je strašno ??? ???
ne znam što bih rekao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju