Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (32/172) > >>

challenbeen:
- updejtić:
Što se tiče starih dijelova termo grupe i blokova, malo sam včrs uhvatio vremena i malo ih pregledao, počistio i tako to... ispostavilo se, da je komplet mašina bila piaggio tvornički sve... Evo koja fotka dole niže... pregledao sam detaljno klip i cilindar, i sad sam se sjetio da je zapravo bila crkla svjećica i auspuh je bio odšarafljen... tj sve bilo više manje ispravno.. karb sam također pregledao, na njemu je bio slomljen automatski čok, no karb dell 17,5 potpuno ispravan. Mislio sam se svega riješiti, no mogao bi to ostaviti za neki drugi projekt, uključujući komplet mašinu  :glasses9: za sada bi samo trebao novu radilicu, igličasti, osigurači bolcne na klipu, novi airbox filter, nove brtve termo grupe, novi čok, novi mikro remen i glavni remen, te klizači i rolice variomata i to bi bilo to. Koliko se god nije čuva ovaj NRG i koliko se god divljalo njime, tu se vidi prava kvaliteta ranih 2000ih...

- updejtić projekta:
NRG MC3 - trenutno traje nabavka dijelova plastika koje fale, dogovaranje transporta mašine, žicanje vilica da konačno mogu stavit volan i krenuti slagati redom  ;D
Očekujem da tek u ponedjeljak krećem sa slaganjem! No nikad se ne zna! Možda se i oduži.

Tomi_ZG:
Od kog si užicao vilice?  ;D

challenbeen:

--- Citat: Tomi_ZG - 29 Rujan, 2020, 23:19:03 ---Od kog si užicao vilice?  ;D

--- Kraj citata ---

dario dao zvonkecu, zvonkec meni  :icon_biggrin:
trebo bi ih donit dariu da ih zajedno pokupim, jer zbog toga pičim za ZG pa da sad ne idem po ZG vamo tamo jer dolazim autom  :headbang:

dario007:
Kod mene su ti viljuske,bata Tomi i Zvonkec su ih donesli,usput smo mrknuli i pive sa bazgom...

Tomi_ZG:

--- Citat: challenbeen - 29 Rujan, 2020, 23:20:48 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Rujan, 2020, 23:19:03 ---Od kog si užicao vilice?  ;D

--- Kraj citata ---

dario dao zvonkecu, zvonkec meni  :icon_biggrin:
trebo bi ih donit dariu da ih zajedno pokupim, jer zbog toga pičim za ZG pa da sad ne idem po ZG vamo tamo jer dolazim autom  :headbang:

--- Kraj citata ---
A to su znači tebi išle vile,malo prije ih prebirao po rukama razmišljajući da ih mrknem  :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju