Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
sole9:
https://i.postimg.cc/bNg77nRh/IMG-20200422-170852.jpg
Evo jedna moja kombinacija, ja sam bio trazio nesto na foru nardo gray i skroz je nelose ispalo. 2k boja za 17 kuna dec haha ;D i felge u neku plavu perlu sta sam naletio
challenbeen:
to je VW siva, odnosno audi siva što sam gore naveo.. to bi liepo išlo na zaobljenim linijama kao SR ili Malaguti te Skipper, i slično, ali ovo trebam nešto što se ističe... inače meni je ta prelipa boja. pogotovo u kombinaciji sa kričavim detaljima
challenbeen:
Evo malo složio tablu, ispala je ok za prvi put što sam špricao. Ispala je nijansu tamnija jer nije imala sivi primer preko, nego samo primer za plastiku, inače sam stavljao primer za plastiku + sivi zaštitni primer. Na greškama se uči.
ako itko bude gledao ovu temu prije nego što ode pjeskarit ramu, nemojte napraviti moje greške! Nisam odvojio držače nogara, niti sam skinio nosač mašine. Nisam ni skužio do nekidan da se to može odvojit dok nisam vidio da ljudi posebno to prodaju... haha.. kad sam ofarbao jučer, jutros sam pregledavao i iz nosača mašine je ispao pijesak sa kojom je pjeskareno... hahahah nisam sebi moga doć.. tako da ekipa, pripazite na to!!!
avr freak:
uff, na greškama se ući, uvijek je tako bilo tako da nije to ništa. :icon_thumright:
Daj molim te i te plastike oko sata onda obnovi, vjerujem da znaš kako :)
challenbeen:
--- Citat: avr freak - 27 Rujan, 2020, 22:03:41 ---uff, na greškama se ući, uvijek je tako bilo tako da nije to ništa. :icon_thumright:
Daj molim te i te plastike oko sata onda obnovi, vjerujem da znaš kako :)
--- Kraj citata ---
samo ne znam oce li obnoviti u crno, ili cu obrusiti i obojati u boju na koju se odlučim :glasses9:
vrijeme će pokazat svoje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju