Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (25/172) > >>

challenbeen:

--- Citat: aragonY - 25 Rujan, 2020, 12:08:05 ---Nisam ni ja neki pro ali kad sam nabavljao kompresor i popratnu opremu pročitao sam na dosta mjesta (uključujući i ovaj forum) i savjetovan od strane lakirera da što veći promjer to bolje. Mislim da je i zvonac pisao kako je kupovao zasebno crijevo, zasebno prelaze pa pravio sebi.
Npr. ja imam pleteno crijevo unutarnjeg promjera 10mm, manje nisam probao al svi vele kao da ova sa manjim unutarnjim promjerom nemaju dovoljan protok zraka. Istraži malo pa ćeš biti pametniji, nemoj se voditi samo mojim zaključcima   :)

--- Kraj citata ---

a hebeeemu.... jos se išao češat za 50 kn razlike  ;D ;D mislio sam da nema veze za farbanje, samo za čekiće i ostale stvari. Za sad mi je bez ikakvog problema špricalo, samo sam otvorio na regulatoru na 6 bara i sve bilo dobro... ne znam  :icon_biggrin: i ja sam sve zasebno za sad kupovao, jer znam da je u kompletu sve shit  :happy8:

dario007:
Ja sam mc2 farbao sa kompresorom 25L,najjadnijim crijevom koje postoji i spricom od 50kn za airbraš,pa je vrhunski ispalo.Znaju oni kaj su u zivo vidjeli...

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 25 Rujan, 2020, 12:49:44 ---Ja sam mc2 farbao sa kompresorom 25L,najjadnijim crijevom koje postoji i spricom od 50kn za airbraš,pa je vrhunski ispalo.Znaju oni kaj su u zivo vidjeli...

--- Kraj citata ---

pa jesi barem imao onaj filter?

dario007:
Ma ništa...

Evo kod frenda sa nekim home made filterom i istom spricom.Lakirao blatobrane i pragove.Blatobrani su ispolirani na autu.

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 25 Rujan, 2020, 13:20:02 ---Ma ništa...

Evo kod frenda sa nekim home made filterom i istom spricom.Lakirao blatobrane i pragove.Blatobrani su ispolirani na autu.

--- Kraj citata ---

pa dobro, ima par piknica vidim, ali to je sve sporcki mrale  ;D ;D
čak mi se i sviđa kako je ispalo, znači nema straha, samo grubi i fini filter da je nabaviti i udriii  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju