Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (26/172) > >>

aragonY:
90% imperfekcija se da ukloniti brusenjem vodobrusnim i poliranjem. A nemoj sad ocekivati odmah neke vau rezultate kada budes prvih par puta to radio. Jednostavno se moras malo uhodati da bi shvatio sto te muci jer muciti ce te sigurno pa ces za ubuduće znati  ;D

challenbeen:

--- Citat: aragonY - 25 Rujan, 2020, 15:17:59 ---90% imperfekcija se da ukloniti brusenjem vodobrusnim i poliranjem. A nemoj sad ocekivati odmah neke vau rezultate kada budes prvih par puta to radio. Jednostavno se moras malo uhodati da bi shvatio sto te muci jer muciti ce te sigurno pa ces za ubuduće znati  ;D

--- Kraj citata ---

po ovome svemu, mogu ramu otic odmah ofarbat uključujući i felge  :laughing7:
šteta što nemam vremena za to, jer za 2 sata idem radit, a taman dok za sve napravim primremuu.. odeeee vrime...  :dontknow:
možda sutra ujutro kad se vratim sa posla

TopPerfomance4:
Iman tu mtx samo je koristim za bacit špric kit osobno ne iden poviše 3.5 bara jer je to bacanje materijala a rezultati isti posebno kod ovih jeftinih šprica što vole potrošit

challenbeen:
Imam diznu za špricu 1,2 / 1,5 / 1,8... Koju da koristim za piturivanje a koju za špric kit?

Kad si vec od volje, pomagaj  :icon_biggrin:

Mali_598:

--- Citat: challenbeen - 25 Rujan, 2020, 19:01:08 ---Imam diznu za špricu 1,2 / 1,5 / 1,8... Koju da koristim za piturivanje a koju za špric kit?

Kad si vec od volje, pomagaj  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ja na poslu lakiram sa 1.4 makar opet to je poliuretan tak da bi ti ja savjetovo 1.5 diznu al opet kazem to je moje misljenje posto nisam u "auto" lakovima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju