Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Problem sa postavljanjem semeringa!

<< < (4/7) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Budy_94 - 01 Rujan, 2020, 22:09:13 ---Napravio sam alat od markera koji ima isti vanjski promjer kao semering i pokušao i nije išlo

--- Kraj citata ---
Nije išlo bez obzira na vanjski promjer semeringa jer ti se marker posmiče,moj alat ima na vrhu "ajnzac" i onda nema posmaka,savršeno funkcionira

--- Citat: matija84m - 01 Rujan, 2020, 22:15:00 ---Na yt sve ide glatko

--- Kraj citata ---
Influenseri mažu oči napaćenom narodu

Barbamica7:
Jeli semering mora doc do kraja utora di dolazi plasticni impeler na piaggio masini ? Ima li ko sliku dokle ga triba nabit ?

dario007:
Treba ga nabit preko onog zuba do kud sjedaju lageri.Na nekim masinama upada glatko,na nekima nejde.
Ja sam napravio od markera,ali je pobrusen u konus.Cijelom tezinom preko dlana se naslonim na marker i uvijek upadne,nekad ga jos malo potuckam,nekad ne.Kad sjedne dovoljno duboko i osjetim da velikom silom nejde dalje,onda ne silim nego ga ostavim.

Semering malo namazi sa masti sa vanjske strane,lakse ce ici.

Tomi daj slikaj tu svoju alatku,mozda dobijem fetiš na alatke  :laughing6:

Barbamica7:
Ja san ga nabia priko zuba i mislia san da mora do kraja jer je prosli semering bia do kraja pa san mislia da mora ic do kraja .. da san sta kad san prisa zub ispalo bi dobro .. isa san na silu zato san sjeba.

dario007:
Samo tu odmah preko zuba ti dost slabo drzi,jer je rupa šira malo,tak da ga je bolje dublje nabit.

Opet s druge strane ako pogloda osovinu nabije se semering malo dublje i opet fercera.Ako je dublje nemres se spasit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju