napokon neko ko razumi ja rastavljan i popravljan sve sam od bicikle,kompa i svega sta imam pa sad i skuter koji sam kupia ima 2 miseca... nisam bas najbolji s novcima ali sta cu sad nego prominit sve sta triba ... isa sam kupit jefino skuter i platia ga 4000 kn i jos je registriran bia i lipo je vozia 2 miseca oko 93-94 po njegovom satu ali je proklapa jer vjerojatno nije nista minjano na njemu ko zna od kad .. ja san ustelova karburator i zajebava se s tim i kad san dobia dosta odazivan skuter i lipog rada valjda od potrosenih lezajeva i svega je proklapa ... sutra mi dolazi sve osim radilice pa san konta danas rastavit blokove ocistit i pripremit sve i sutra stavit sve novo .. sad je pitanje dali da ulozin jos dodatnih oko 100 E na radilicu ili da ostavim ovu ako bude ok pa se mislim oce mi ona proklapat za 1-2 g hahaha ovo je skup sport.. moga san kupit beverlija kad zbrojim svo ulaganje
radilicu ako ostavljas staru, obavezno nosi na centriranje, i kod ugradnje pazit da se ne mlati nista na silu... ja bi ostavio u zamrzivacu lezajeve, grijao blok, pa onda stavio lezajeve u blok, pa isto radilicu u zamrzivac, pa grijao lezajeve... (pazit ako nije metalni kavez da se ne istopi...)
ako je dobra radilica, i ako ostajes na 50, nema potrebe kupovati drugu...
ps trebas nove dihtunge.. srafi ako su u losem stanju mijenjaj, da nebi bilo da sljedeci put neidu dolje i tako...