Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nrg power lc poceo klapat HITNO MI TREBA POMOC !

<< < (4/22) > >>

robyakarider:
za 200 kn ti ne bih ni poklopac skinuo  :icon_biggrin:

dario007:
Svaki Piaggio ima lufta na radilici,tako da to nije uvjet da je nesto neispravno

Tomi_ZG:

--- Citat: robyakarider - 26 Kolovoz, 2020, 17:09:12 ---za 200 kn ti ne bih ni poklopac skinuo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Pa taj posao neće nitko radit ispod 100 eura za ruke i to u fušu,malo sam i rekao,kakvih 200kn

Pulss:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Kolovoz, 2020, 18:12:13 ---
--- Citat: robyakarider - 26 Kolovoz, 2020, 17:09:12 ---za 200 kn ti ne bih ni poklopac skinuo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Pa taj posao neće nitko radit ispod 100 eura za ruke i to u fušu,malo sam i rekao,kakvih 200kn

--- Kraj citata ---
200kn je ok..... za skinit lezajeve sa radilice  :toothy11: .... Cupat masinu odvajat blokove, cupat lezajeve, grijat/hladit lezajeve/radilicu, nabit ih nazad, ubacit sve to u blokove. Nema boga da ce ti to iko normalan radit za te pare. Procitaj koji guide na forumu, kupi/posudi izvlakac i provaj sam.
Naravno ako nema puno lufta nego sitno onda ne moras ni otvarat. A sad si moga snimit video da ti bar neko ovde moze pomoc.

Barbamica7:
snimia video ali ga ne mogu objavit jer ima 6 mb ... za popizdit... vjerojatno cu narucit koyo japan lezaje radilice i semeringe,vodenu pumpu,mikro remen i lezaj u deklu pa ce valjda bit bolje .. provjerit cu i radilicu jeli za mjenjanje pa da kad vec rastavljan blokove da i nju zamjenim.. pokusat cu sutra objavit video da cujes kako klapa .... nikako zdrav zvuk  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju