Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (18/125) > >>

challenbeen:

--- Citat: balki - 17 Rujan, 2020, 12:44:26 ---Ak ces od kineza uzimat retrovizore pazi da ne odaberes neke s ravnim staklima. Moraju bit zaobljena ko na originalu.

--- Kraj citata ---

Ovo je za sada u planu, vidim da su svi zadovoljni sa ovime. Zašto na to moram pazit?

https://www.aliexpress.com/item/32964789378.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1d6a6b43n05xYa

--- Citat: roc - 17 Rujan, 2020, 12:41:49 ---Kako misliš da si kupio ulje?
Ti bi morao na servis u ovlašteni servis jer ćeš izgubiti garanciju

--- Kraj citata ---

Sam možeš promjeniti ulje i filter koliko god želiš puta, ali u ovih 3 godine moraš na servisnom intervalu od 5.000 km otic u ovlašteni radi jamstva. Ja planiram mijenjat na 5 u ovlaštenom a na 2,5 sam kući. Inače, puno sam se raspitao, i nitko ti ne more dokazat jesi ti to mijenjao ili ne. Sa zamjenom variomata i ugradnjom dodatne opreme ne gubiš jamstvo. uostalom, ako ugradiš onaj TDR power kit sa zamjenom zubčanika getribe, a neće ni skužit, osim ako baš ide otvarat getribu al opet, ne vidim razloga zašto bi to radili. Tako da samo lagaano  :toothy9:

(ne znam jesam li je već okačio, ali evo materijala)

Deki.:
Samo bi te upozorio na gume, prva kišica i mišelin neidu zajedno. Radiš puno km po asfaltu koji je rađen s kalcitom tu i najbolja guma popušta

Poggiali:
Jesi mozda gledao one dr pulley rolice?
Meni se preporodio beverly sa njima, u startu je bio zivlji , a kasnije je imao nize okretaje iznad 80, pa je niza potrosnja...

challenbeen:

--- Citat: Deki. - 17 Rujan, 2020, 15:13:14 ---Samo bi te upozorio na gume, prva kišica i mišelin neidu zajedno. Radiš puno km po asfaltu koji je rađen s kalcitom tu i najbolja guma popušta

--- Kraj citata ---

Čuo sam za to, ali po prvoj kiši tj. po mokroj cesti se ponašao više manje u redu. Inače izbjegavam skroz kišu i kad vidim da paka kiša taj dan, ide odma u garažu... Čuo sam već par puta za Pirelli Angel GT, da su trenutno best buy, budu one sljedeće, ali tek iza 10.000 km...
Pirelli na autu + pljuvačka na cesti, kamoli par kapi od kiše su katastrofalna kombinacija. barem po mome iskustvu.

--- Citat: Poggiali - 17 Rujan, 2020, 15:36:27 ---Jesi mozda gledao one dr pulley rolice?
Meni se preporodio beverly sa njima, u startu je bio zivlji , a kasnije je imao nize okretaje iznad 80, pa je niza potrosnja...

--- Kraj citata ---

nisam jos ni krenio gledat rolice. znači one su dobre?

Poggiali:
Meni su se super pokazale, doduse napravio nekih 1000km, al su i dalje bile kao nove...

Jedino sto moras malo kalkulirat koju tezinu ces uzeti... al popricao sam sa prodavacem i nije bilo nikakvih problema... Uzimao sam sa sluzbene stranice...

https://drpulley.shopnix.de

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju