Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (120/125) > >>

Corector:
Cale bogami pravi si Racer s tim Bridgestoneom!!!

laci2607:
Cale će poderati i ovu novu gumu prije nego mi pokaže xmaxa u Povljani  ;D

challenbeen:

--- Citat: laci2607 - 28 Srpanj, 2021, 20:59:32 ---Cale će poderati i ovu novu gumu prije nego mi pokaže xmaxa u Povljani  ;D

--- Kraj citata ---

Prošle godine kad sam ga tek kupio radio sam 1.000 km tjedno... znači po tome guma je kaput do registracije hahahah  :icon_thumright:

--- Citat: Corector - 28 Srpanj, 2021, 18:19:33 ---Cale bogami pravi si Racer s tim Bridgestoneom!!!

--- Kraj citata ---

sa pravom gumom sve se može!

xoox:

--- Citat: challenbeen - 27 Srpanj, 2021, 11:09:26 ---Ako ste u Zadru sa skuterom ili motorom, svakako preporučam Zara Vulkanizerstvo na zaobilaznici (ulica Hrvatskog sabora)... 50 kuna, novi ventil, balansiranje te demontaža i montaža gume. Ekipa profesionalna!!! Gumu je 3 puta balansirao, i nije zahtijevala utega!!!

2 fotka je nakon što sam montirao gumu, a 3 fotka je nakon 15 kilometara vožnje!! Odličan osjećaj vožnje, ali dojmove javim uskoro...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Što to nije HVZ vulkanizer ???
HVZ - Hidraulika i Vulkanizerstvo d.o.o.
https://maps.app.goo.gl/Zo5LyYV2TUtiU17V7

Corector:

--- Citat: laci2607 - 28 Srpanj, 2021, 20:59:32 ---Cale će poderati i ovu novu gumu prije nego mi pokaže xmaxa u Povljani  ;D

--- Kraj citata ---

Bome trosi ih extremno, pokusavam ga uloviti, ali mi nikako ne ide. Sad sam tek shvatio da ima i necega dobrog u ulizanom asfaltu. :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju